JEZIVA ISPOVIJEST: / "Sve je bilo puno krvi, s ulaza se osjećao vonj smrti"

Image
Foto: AFP

Policijski fotograf koji je morao izaći na mjesto ubojstva koje je počinila južnoafrička sportska zvijezda Oscar Pistorius priznao je da ga i danas proganjaju scene kojima je svjedočio.

22.7.2015.
6:40
AFP
VOYO logo

Na Valentinovo 2013. godine Pistorius je ubio svoju djevojku Reevu Steenkamp hicima iz vatrenog oružja. Šesterostruki paraolimpijski pobjednik, koji je dobio priliku natjecati se i u konkurenciji atletičara bez tjelesnih oštećenja, ispalio je četiri hica kroz zatvorena vrata kupaonice i usmrtio nesretnu djevojku.

Obolio od PTSP-a

Na suđenju se branio pričom kako je mislio da puca u provalnika, a to mu je na koncu i prošlo budući da je osuđen samo za ubojstvo iz nehaja. Dobio je petogodišnju zatvorsku kaznu koju trenutno odslužuje, a dok je on iza rešetaka, južnoafrički su mediji objavili potresno svjedočenje Mornea Du Toita, policijskog fotografa koji je bio pozvan na mjesto nesreće. Du Toit je priznao da otada nije u stanju raditi, te da je zbog depresije i PTSP-a završio u bolnici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svi zidovi od glavne spavaće sobe do ulaza su bili poprskani krvlju. Vonj smrti se osjećao s ulaznih vrata. Još uvijek se jasno sjećam scene. I danas stalno sanjam kako ležim u kadi punoj krvi. Takve mi misli konstantno prolaze kroz glavu, proganjaju me i drže me budnim", ispričao je Du Toit za IOL News.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo