Play ponuda

JEAN TODT PROGOVORIO O SCHUMACHERU: / 'Posjećujem ga najmanje dvaput mjesečno, puno smo toga zajedno prošli'

Image
Foto: Profimedia

Sedmerostruki F1 svjetski prvak zadobio je teške ozljede mozga u skijaškoj nesreći u francuskim Alpama prije sedam godina na zabranjenom dijelu skijaške staze i od tada nije viđen u javnosti

24.5.2021.
22:25
Profimedia
Play ponuda

Predsjednik FIA-e i nekadašnji šef Formula 1 momčadi Ferrari Jean Todt progovorio je za talijanski list Correre della Sera o tome kako često posjećuje Michalea Schumachera, čije zdravstveno stanje javnosti još uvijek nije poznato.

Prema Todtovim riječima može se zaključiti da Schumacher ipak nije kritično, no još se uvijek ne smiju znati detalji.

"Vidim Michaela najmanje dvaput mjesečno. Ne želim ga ostaviti samog. On, Corina i njegova cijela obitelj, puno toga smo prošli zajedno. Sve ono lijepo što smo prošli postalo je dio nas i sad se nastavlja“, rekao je Todt koji je obećao Schumacherovoj obitelji da neće iznositi u javnost detalje njegovog zdravstvenog stanja.

Malo se zna

Sedmerostruki F1 svjetski prvak zadobio je teške ozljede mozga u skijaškoj nesreći u francuskim Alpama prije sedam godina na zabranjenom dijelu skijaške staze i od tada nije viđen u javnosti. Njegova obitelj i glasnogovornica skrivaju njegovo zdravstveno stanje od javnosti, moleći za privatnost.

Obitelj, menadžeri i prijatelji uspjeli su od javnosti sakriti detalje o njegovu zdravstvenom stanju, čuvaju ih kao “zmija noge”. Svašta se pisalo, ne samo o tome kakvo mu je stanje, nego i da njegova obitelj rasprodaje nekretnine kako bi plaćala medicinsku skrb koja mu je potrebna 24 sata na dan, ali nikakvu potvrdu obitelj nikad nije objavila.

Schumacher je, prema pisanju španjolskih i talijanskih medija, nedavno preseljen u luksuznu vilu na Mallorci u kojoj se oporavlja od strašne nesreće.

Play ponuda
Play ponuda