Javio se i Kostelić: Ivica objasnio razlog očajnog starta!

'Zaostatak je prevelik i to je bilo sporo, iako moram reći da i na treningu veleslaloma prije utrke nisam bio dobar', kazao je nakon utrke veleslaloma u Soeldenu Ivica Kostelić.

26.10.2014.
16:50
VOYO logo

Aktualni pobjednik Svjetskog kupa Austrijanac Marcel Hirscher započeo je obranu naslova pobjedom na veleslalomu u austrijskom Soeldenu, dok je Kostelić osvojio 48. mjesto i i tako ostao bez bodova na otvorenju sezone.

Ivica je sa startnim brojem 30 u prvoj utrci zaostao 5.78 sekundi za vodećim iz prve vožnje Hirscherom, a to mu je bilo dovoljno za 48. poziciju. Kosteliću je to najgori plasman u Soeldenu, a da je završio prvu vožnju. Po dvaput je odustajao u prvom i drugom laufu, a 2011. je osvojio peto mjesto, što mu je najbolji plasman na ovom austrijskom ledenjaku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sada više u veleslalomu ne mogu računati na startni broj 30. Nadam da ću na odličnoj stazi u Beaver Creeku biti bolji i uspjeti vratiti povoljniji startni broj", izjavio je Ivica.

Naš drugi predstavnik Filip Zubčić nije uspio završiti prvu vožnju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Neposredno prije ulaza u strminu zbog greške pao sam na bok. Šteta, dobro sam trenirao i nadam se da ću uskoro ostvariti željeni cilj, a to je ulazak u drugu vožnju na utrkama Svjetskog kupa", izjavio je Zubčić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo