Legenda i dalje hara: Uzeo 4 i pol mil. dolara za potpis!

Legendarni češki hokejaš Jaromir Jagr (40) i sljedeće će sezone igrati u NHL ligi. Potpisao je jednogodišnji ugovor s Dallas Starsima vrijedan 4.55 milijuna dolara.

4.7.2012.
9:28
VOYO logo

Osmi igrač po učinkovitosti (golovi i asistencije) u povijesti NHL-a vratio se u najjaču svjetsku ligu prošle godine. Poslije tri sezone u Rusiji potpisao je ugovor s Philadelphijom za koju je u 73 utakmice postigao 19 pogodaka i 35 puta asistirao. "Jaromir Jagr je, bez dvojbe, jedan od najboljih igrača u povijesti lige, a prošle je sezone pokazao da je i dalje nevjerojatno vješt, produktivan i vrijedan. Sigurni smo da će se uklopiti u jednu od naše prve dvije napadačke linije i značajno doprinijeti našoj ofenzivi. Sretni smo što smo u klub doveli igrača Jaromirova kalibra", izjavio je glavni menadžer Dallas Starsa Joe Nieuwendyk koji je prije nekoliko dana angažirao još jednog 40-godišnjaka, Raya Whitneyja iz Phoenixa.

http://www.youtube.com/embed/8pPKXLU-Lvw Jagr je sa 665 golova, odnosno 1653 poena vodeći među aktivnim hokejašima u NHL-u. Odigrao je ukupno 1346 utakmica za Pittsburgh, Washington, New York Rangerse i Philadelphiju. S Penguinsima je osvojio dva Stanley Cupa, a s reprezentacijom Češke jedno olimpijsko i dva svjetska zlata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo