ZAMJENA

JANICA KOSTELIĆ MAKNULA SE OD POLITIKE: Na njeno mjesto stiže umirovljeni general Hrvatske vojske

 Za uspješno promicanje hrvatskog športa i rad športskog djelatnika te uspješan rad u gospodarstvu nagrađen je sa dva predsjednička odlikovanja

Tomislav Družak (63) imenovan je novim državnim tajnikom Središnjeg državnog ureda za šport (SDUŠ), odlučila je Vlada Republike Hrvatske na zatvorenoj sjednici u četvrtak.

Družak će naslijediti Janicu Kostelić, koja je krajem listopada prošle godine godine je na osobni zahtjev razriješena kao državna tajnica Središnjeg državnog ureda za šport.

UŽIVO, HRVATSKA – CRNA GORA: Javila nam se ikona i poslala upozorenje uoči ‘najbitnije’ utakmice; ‘Prognozeri nas vide od 5. do 8. mjesta, ali…’

Družak je dugogodišnji sportski djelatnik koji je obnašao dužnost predsjednika Hrvatskog vaterpolskog saveza (1998-2001), bio je dopredsjednik Hrvatskog veslačkog saveza i član Vijeća HOO (1992—1995), predsjednik Hrvatskog akademskog vaterpolo kluba Mladost (1996-2000), dopredsjednik Zagrebačkog športskog saveza (1995-2000), dopredsjednik Zagrebačkog nogometnog saveza (1992-1994) i direktor HAVK Mladost (2008-2011).

Za uspješno promicanje hrvatskog športa i rad športskog djelatnika te uspješan rad u gospodarstvu nagrađen je sa dva predsjednička odlikovanja, a bio je aktivni sudionik Domovinskog rata kao dragovoljac i brigadni general u miru.

Povratak na Net.hr