JADRAN REMIZIRAO S BARCELONOM: / Splićani će natjecanje nastaviti u Euro kupu

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Jadran i Barcelona natjecanje u skupini završili su sa po sedam osvojenih bodova, no Barcelona je završila kao druga zbog bolje razlike pogodaka

14.11.2020.
17:21
Ivo Cagalj/PIXSELL
VOYO logo

Vaterpolisti splitskog Jadrana zauzeli su treće mjesto u skupini A na kvalifikacijskom turniru za plasman u Ligu prvaka u talijanskoj Siracusi, oni su u susretu posljednjeg 5. kola igrali 8:8 protiv španjolske Barcelone.

Anđelo Šetka postigao je tri pogotka za Jadran, Zvonimir Butić je dodao dva, a Jerko Marinić Kragić, Nikola Milardović i Antonio Dužvić po jedan, dok je trostruki strijelac za Barcelonu bio Victor Flores Fernandez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jadran i Barcelona natjecanje u skupini završili su sa po sedam osvojenih bodova, no Barcelona je završila kao druga zbog bolje razlike pogodaka. Još ranije je prvo mjesto u skupini i nastup u finalu kvalifikacijskog turnira izborila talijanska Ortigia koja ima devet bodova.

Ortigia će u nedjeljnom finalu igrati za plasman u Ligu prvaka protiv pobjednika skupine B, a to će biti pobjednik susreta između zagrebačke Mladosti i mađarskog Szolnoka koji je na programu od 18 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jadran će, pak, natjecanje u Europi nastaviti u Euro kupu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo