IZBORNIK NAJAVIO KLJUČNU UTAKMICU ZA NAŠU REPREZENTACIJU: / 'Ne daj, Bože, da tu napravimo neki kiks!'

Image
Foto: Srdjan Ilic/PIXSELL

Najefikasniji u našoj reprezentaciji bili su Maro Joković, Josip Vrlić i Ante Vukičević sa po tri pogotka, dok su Andro Bušlje, Luka Lončar i Hrvoje Benić bili dvostruki strijelci

17.7.2019.
13:02
Srdjan Ilic/PIXSELL
VOYO logo

Nakon što je pobjedom 17-7 protiv SAD-a osigurala prvo mjesto u skupini i izravni plasman u četvrtfinale Svjetskog prvenstva, izbornik hrvatske vaterpolske reprezentacije Ivica Tucak izrazio je zadovoljstvo te je istaknuo da ekipa mora zadržati pobjednički mentalitet.

Image
BARAKUDE POJELE AMERIKANCE ZA DORUČAK: /

Hrvatski vaterpolisti velikom pobjedom zaplivali u četvrtfinale

Image
BARAKUDE POJELE AMERIKANCE ZA DORUČAK: /

Hrvatski vaterpolisti velikom pobjedom zaplivali u četvrtfinale

"Apsolutno sam zadovoljan. I ova utakmica mora otići u jedan dnevnik uspomena naših fantastično odigranih utakmica. Završena je priča u našoj grupi, što smo htjeli to smo i ostvarili, prvi smo u skupini. Sada ćemo se prvo isplivati i uživati", rekao je izbornik Ivica Tucak i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svaka naredna utakmica je najvažnija. Znate i sami da je četvrtfinalna utakmica ključna i ne daj Bože da tu napravimo neki kiks, ne želim to niti pomisliti. Želim da uživamo u trenucima lijepe igre, da budemo čvrsto s nogama na zemlji, ali želim i da iz utakmice u utakmicu imamo još izraženiji pobjednički stav, jer mi smo prvaci svijeta i jedna od najboljih reprezentacija svijeta. Taj pobjednički stav se mora prenositi u svaki zaveslaj, u svaku dodanu loptu, u svaki šut, u svaki blok, svaku obranu. Imamo divnu atmosferu, sve ide svojim tokom, ponizni smo, čvrsto s nogama na tlu, ali i svjesni svoje snage. To je ono što ne želim da ikada izađe iz naših glava".

Najefikasniji u našoj reprezentaciji bili su Maro Joković, Josip Vrlić i Ante Vukičević sa po tri pogotka, dok su Andro Bušlje, Luka Lončar i Hrvoje Benić bili dvostruki strijelci, a po jedan gol su zabili Anđelo Šetka i Javier Garcia. Sjajni su bili i naši vratari, jer je Marko Bijač skupio 11, a Ivan Marcelić 5 obrana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Protiv Kazahstana revijalno

"Opet smo od početka do kraja odigrali vrhunski. Nismo očekivali ovako dvije nadmoćne pobjede, jer utakmice nisu bile lagane kako to rezultat pokazuje. Prvi cilj da budemo vodeći u skupini je ostvaren. Sada možemo mirno čekati četvrtfinale i svog protivnika, napraviti nekoliko treninga i odmoriti malo. Mislim da smo pokazali da imamo kvalitetu za velike rezultate", istaknuo je Loren Fatović.

U posljednjoj utakmici u grupnoj fazi, koju je na rasporedu u petak, 19. srpnja, u 13.30 sati po srednjoeuropskom vremenu, Hrvatska igra protiv Kazahstana, a četvrtfinala je 23. srpnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Još jednom smo pokazali našu snagu, od početka do kraja, kako u obrani, tako i u napadu. Osim nekoliko manjih pogrešaka, možemo biti zadovoljni. Na kraju je i Marcelić sjajno branio zadnju četvrtinu. Ovo ostavljamo iza nas, jer sada tek počinju pravi ispiti", dodao je trostruki strijelac Josip Vrlić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo