'Ivicu sam često viđala dok je bio s mojom kolegicom!'

4.1.2012.
9:15
VOYO logo

Najljepša svjetska skijašica posljednjih je mjeseci medijski prostor, osim sjajnim rezultatima, zaradila i zbog raspada braka i rastave od supruga Thomasa.

U prošloj godini 'ostavila' je i prijateljstvo s najboljom prijateljicom Mariom Hofl-Riesch i tvrdi da je u Novu godinu ušla kao nova osoba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sve je to život. Usponi i padovi. Sada želim krenuti iz početka, bit ću to nova ja. Novu godinu sam dočekala u hotelskoj sobi u Innsbrucku, posve sama. Popila sam dvije čaše šampanjca i otišla na spavanje. Nije baš uzbudljivo, zar ne?", izjavila je za VečernjakLindsey Vonn koja je opet nahvalila hrvatsku metropolu.

"Zagreb je zakon. Uvijek se veselim kada krenemo prema Hrvatskoj. Ljudi su dragi, a staza je odlična", govori Amerikanka koja je prošetala Ilicom i odradila shopping.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uspjela sam, a to je prava rijetkost. Kupila sam dvije suknje, istina, ne baš prekratke i svojoj baki sam kupila žlicu kao suvenir. To joj nosim sa svih strana svijeta. Uživala sam ovdje", govori Amerikanka koja je progovorila i o Ivici Kosteliću koji se nada prvoj sljemenskoj pobjedi.

"Prijateljica sam s njim. Uvijek je bio drag dečko. Sjećam ga se još iz vremena kada je bio s mojom kolegicom iz reprezentacije Caroline Lalive. Viđala sam ga tada često. Uvijek je bio sjajan. Cijenim sve što je napravio kao sportaš. On je zaista vrh i sigurna sam da može i ove godine i to bez većih problema, osvojiti veliki Kristalni globus. Ima nevjerojatnu skijašku tehniku i dokazao je da može pobijediti kada je to potrebno", smatra Vonn.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više o temi: specijal-201102150360004-Ivica Kostelić

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo

Još iz rubrike