HRVATSKI VATERPOLISTI PREGAZILI NJEMAČKU: / Barakudama za plasman u Tokio trebaju još dvije pobjede

Image

Andro Bušlje s pet i Ante Vukičević s četiri gola predvodili su Hrvatsku, po tri gola su dodali Luka Lončar i Luka Bukić, dok je Julian Real jedini bio dvostruki strijelac za Njemačku

18.2.2021.
22:34
VOYO logo

U susretu posljednjeg, 5. kola skupine B na kvalifikacijskom turniru vaterpolista za odlazak na Olimpijske igre u Tokiju koji se igra u Rotterdamu Hrvatska je svladala Njemačku sa 22:8.

I prije dvoboja protiv Njemačke bilo je jasno kako je Hrvatska zauzela drugo mjesto u skupini te će u petak u četvrtfinalu igrati protiv Gruzije, dok je Njemačka sa svim porazima izgubila izglede za prolazak dalje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stoga je susret proveo u opuštenom tonu u kojemu je Hrvatska dokazala kako je daleko bolja od Njemačke.

Još dvije pobjede za prolaz

Andro Bušlje s pet i Ante Vukičević s četiri gola predvodili su Hrvatsku, po tri gola su dodali Luka Lončar i Luka Bukić, dok je Julian Real jedini bio dvostruki strijelac za Njemačku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska je natjecanje u skupini okončala s osam bodova, četiri pobjede i porazom od Rusije koja je s devet bodova završila kao prva.

Za prolazak na OI Hrvatska u Rotterdamu mora ostvariti još dvije pobjede, u petak od 18 sati protiv Gruzije u četvrtfinalu, a zatim i u subotu u polufinalu ili u nedjelju u eventualnom dvoboju za treće mjesto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo

Još iz rubrike