HRVATSKI VATERPOLISTI IZGUBILI OD RUSA U KONTROVERZNOJ ZAVRŠNICI: / Suci poništili gol sa sirenom, izbornik izgubio živce

Image

Najbolji strijelac kod Hrvatske bio je Lovren Fatović koji je zabio četiri gola, dok je dva dodao Ante Vukičević.

17.2.2021.
16:00
VOYO logo

Hrvatska vaterpolo reprezentacija je u srijedu upisala prvi poraz na olimpijskom kvalifikacijskom turniru u Rotterdamu, bolja je od nje u utakmici 4. kola u skupini B sa 14:13 bila Rusija.

Ključnom se pokazala zadnja četvrtina u kojoj je Hrvatska primila tri gola, a nije zabila ni jedan. Hrvatska je u prvoj četvrtini povela sa 5-3 i tu je prednost od dva gola držala i kroz sljedeće dvije četvrtine. No u zadnjoj četvrtini, Rusiju zabijaju tri gola, a suci su 18 sekundi prije kraja poništili gol Andre Bušlje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovakva odluka sudaca uzrokovala je velik prosvjed s hrvatske strane, izbornik Tucak na trenutak je izgubio živce i počeo se svađati sa sucima koji nisu promijenili svoju odluku.

Najbolji strijelac kod Hrvatske bio je Lovren Fatović koji je zabio četiri gola, dok je dva dodao Ante Vukičević. Ruse je do pobjede predvodio Konstantin Harkov s pet pogodaka, a po dva su dodali Daniil Merkulov i Ivan Nagaev.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slijedi Njemačka

Nakon četiri kola vodeća je u skupini B Rusija s deset bodova, dok bod manje ima Hrvatska na drugom mjestu. Danas je u skupini B Rumunjska svladala Njemačku sa 12-7, a kasnije igraju Nizozemska i Frabcuska.

Hrvatsku sutra čeka ogled protiv Njemačke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prolazak u četvrtfinale izborit će četiri najbolje ekipe iz svake skupine, a plasman na OI u Tokiju izborit će tri najbolje reprezentacije s turnira u Rotterdamu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo