HRVATSKI SKIJAŠ SLOMIO SE PRED KAMERAMA I ZAPLAKAO U STUDIJU: / 'Ispričavam se svima, na rubu sam suza...'

Image
Foto: Screenshot HRT
Image
Foto: Screenshot HRT

Utrku je iz studija pratio i Samuelov brat Elias Kolega, a on je ovu senzaciju svojih prijatelja popratio vrlo emotivno

6.1.2021.
15:19
Screenshot HRT
VOYO logo

Sva četvorica hrvatskih reprezentativaca izborili su nastup u drugoj vožnji slaloma za Svjetski kup na sljemenskom Crvenom spustu, a najbolji je bio Filip Zubčić na desetom mjestu, koji je za vodeći, Francuzom Clementom Noelom zaostao jednu sekundu.

Istok Rodeš je s brojem 33 imao 18. rezultat prve vožnje uz zaostatak od 1.90 sekundi za vodećim, a hrvatsko slavlje upotpunili su svojim nastupima Matej Vidović sa startnim brojem 52 i Samuel Kolega koji je na stazu išao kao 53.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U vrlo zahtjevnim uvjetima na Crvenom spustu Vidović je uspio skijati kao da je staza u idealnom stanju i sa zaostatkom od 2.05 sekundi došao do 21. mjesta, dok je Kolega bio 45 stotinki sporiji što je bilo taman dovoljno za 30. mjesto i startni broj 1 u drugoj vožnji.

Image
Image

06.01.2021., Zagreb - Prva voznja muskog slaloma Audi FIS Svjetskog skijaskog kupa Snow Queen Trophy. Filip Zubcic Photo: Luka Stanzl/PIXSELL

HRVATSKI SKIJAŠI ODUŠEVILI NA SLJEMENU: Zubčić ostvario najbolji rezultat karijere, Vidović i Kolega osigurali plasman među prvih 15

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
HRVATSKI SKIJAŠI ODUŠEVILI NA SLJEMENU: /

Zubčić ostvario najbolji rezultat karijere, Vidović i Kolega u prvih 15

Kolega se slomio

Utrku je iz studija HRT-a pratio i Samuelov brat Elias Kolega, a on je ovu senzaciju svojih prijatelja popratio vrlo emotivno. On je utraku morao pratiti iz studija gdje je bio stručni komentator jer je lani potrgao potkoljenicu i sada mora pauzirati. Nakon utrke Kolega je jedva zadržavao suze da bi se na koncu slomio i zaplakao pred kamerama.

Većinom je tražio riječi i gutao knedle te je jedva sastavljao rečenice, koliko su ga svladale emocije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Žao mi je da nisam s dečkima sada gore, ovaj dan ulazi u povijest hrvatskog skijanja. Mi smo zemlja s jednom stazom, a pogledajte te velesile. Mislim da danas ni Austrija ovo nema, a pogledajte kakve uvjete imaju. Nismo svjesni kakvo je to čudo, na rubu sam suza, ispričavam se svima, ne znam da li da se smijem ili plačem", rekao je Elias Kolega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo