HRVATSKA HEROINA RIJEŠILA VELIKI PROBLEM: / 'Konačno sam odahnula'

Image
Foto: AFP
12.2.2016.
12:19
AFP
VOYO logo

“Nakon natjecanja u Splitu mi je doktor Đurović, koji je također bio tamo prisutan, pomogao da stupim u kontakt s ortopedskim kirurgom Janneom Sarimom iz bolnice Neo u finskom Turkuu. On je odmah rekao da bi bilo dobro tu situaciju s Ahilovom tetivom i Haglu.

Trebalo je to odraditi što prije kako bismo imali dovoljno vremena za oporavak i pripreme za Olimpijske igre u Riju. Zato sam već u srijedu, prekjučer, bila na operacijskom stolu. Zapravo je bila riječ o rutinskom čišćenju koje je trajalo 40-ak minuta, sve je prošlo u najboljem redu i doktor je jako zadovoljan”, izjavila je hrvatska atletičarka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Nadam se da je sve bilo na vrijeme'

Blanka Vlašić je zadovoljna.

“Ja sam, eto, odahnula što je konačno uklonjena ta smetnja, odnosno dio kosti koji je najviše iritirao Ahilovu tetivu. Sa mnom je u Finskoj bio i moj fizioterapeut Nenad Bakula koji je pratio cijelu operaciju i koji će me sada voditi kroz proces rehabilitacije”, rekla je hrvatska atletičarka koja vjeruje da će se oporaviti na vijeme za Olimpijske igre u Rio de Janeiru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nadam se da smo sve napravili na vrijeme i da ćemo imati dovoljno vremena za pripreme kako bih ovog ljeta skakala na razini svojih mogućnosti”, završila je hrvatska atletičarka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo