HRVATICE ODLIČNO OTVORILE JAKI TURNIR: / Pali su domaćini, slijedi veliki izazov

Image
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Najbolja je bila standardno kapetanica Samanta Fabris

27.6.2019.
8:24
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatske odbojkašice uspješno su otvorile nastupe na FIVB-ovu World Challenger Cupu u Peruu. Hrvatice su s 3-1 (25:23, 19:25, 25:17, 31:29) svladale domaćina i tako se najavile da bi mogle osvojiti ulaznicu za Ligu nacija koja ide pobjedniku.

Hrvatska je osvojila oba izjednačena seta, prvi i četvrti u kojemu je odigrano 60 poena. Najuvjerljivije su djevojke izbornika Santarellija bile u trećem setu nakon što su Peruanke izjednačile na 1-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Otvorili smo turnir pobjedom, to je i bilo najbitnije. Nismo pokazali igru na najboljoj razini, bilo je puno oscilacija i grešaka, ali uspjeli smo u drami u četvrtom setu na kraju uzeti set i pobjediti. Tri vrlo bitna boda tu su", izjavila je nakon utakmice kapetanica Samanta Fabris koja je s 13 poena bila najučinkovitija u hrvatskoj reprezentaciji.

Revanš s Češkom

Sljedeću utakmicu Hrvatice (petak 03:00) igraju protiv Češke koja je za vikend svladala Hrvatsku u finalu Zlatne europske lige, pa je ovo prilika za brzi revanš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sutra nam je vrlo važan meč s ekipom koji znamo vrlo dobro budući da smo s njom prije nekoliko dana igrali. Njihov stil igre drugačiji je nego od igre Perua, ali moramo igrati puno bolje nego u Hrvatskoj kako bismo ih pobijedili", rekao je izbornok Santarelli.

"Za Češku smo se dobro spremile i mislim da možemo lako pobijediti. Peru smo mogli pobijediti još lakše, ali imali su domaće navijače i lijepu atmosferu. Ipak, pokazali smo da kada igramo svoju igru možemo pobijediti svakoga, a to očekujem sutra protiv Češke", dodala je srednja blokerica Ema Strunjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo