Play ponuda

PRIČA O LEGENDI FORMULE 1 / Objavljen trailer za dokumentarac o Schumacheru, fanovima velikog Nijemca bit će ga teško gledati: 'Hoćemo li ga napokon vidjeti?'

Image
Foto: Screenshot

Sredinom idućeg mjeseca bit će prikazan dokumentarac o Schumacheru

25.8.2021.
11:19
Screenshot
Play ponuda

Gotovo je osam godina prošlo od skijaške nesreće u kojoj je teško stradao legendarni Michael Schumacher. Informacije o njegovom zdravstvenom stanju i dalje cure na kapaljku.

Tek se tu i tamo oglasi predsjednik FIA-e i bivši direktor Ferrarija te dobar Schumacherov prijatelj Jean Todt. On je prije nekoliko dana otkrio kako je ključnu ulogu u Schumacherovom preživljavanju nakon strašne nesreće odigrala njegova supruga Corinna.

Image
NE SMIJE SE PRIBLIŽITI MICHAELU /

Dramatična ispovijest bivšeg Schumacherovog menadžera: 'Zašto sam ja za njegovu ženu samo potrošena guma?'

Image
NE SMIJE SE PRIBLIŽITI MICHAELU /

Dramatična ispovijest bivšeg Schumacherovog menadžera: 'Zašto sam ja za njegovu ženu samo potrošena guma?'

"Proveo sam puno vremena s Corinnom od kada je Michael doživio nesreću na skijanju tog 29. prosinca 2013. godine. Ona je sjajna žena i vodi obitelj", rekao je Todt za Sport Bild.

Nije imala izbora

"Ona to nije očekivala. Sve se desilo iznenada i nije imala izbora. No, napravila je sve jako dobro. Ja joj vjerujem i ona vjeruje meni.“

Todt se osvrnuo na Schumacherovo stanje i dugu borbu za oporavak nakon nesreće.

"Zahvaljujući radu liječnika i Corrine, koja je željela da preživi, on je i preživio, no s posljedicama s kojima se sada bori. Nadamo se da će se stvari polako, ali sigurno poboljšati", zaključio je Todt.

A Schumacherovi fanovi s velikim uzbuđenjem čekaju premijeru dugoočekivanog dokumentarca o životu i karijeri ovog sportskog velikana. Netflix je potvrdio da će izaći 15. rujna, a povodom toga objavili su i trailer. Na njemu se mogu vidjeti brojne privatne snimke, a mnogi se pitaju hoćemo li po prvi put vidjeti Schumachera nakon nesreće.

Play ponuda
Play ponuda