FERNANDO ALONSO EKSPRESNO DOBIO NASLJEDNIKA U MCLARENU: / Carlos Sainz Jr. preuzet će njegovo mjesto

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Fernando Alonso ekspresno je zamijenjen u momčadi McLarena, a priliku će umjesto njega dobiti mladi španjolac

16.8.2018.
15:24
AFP
VOYO logo

Španjolski vozač Carlos Sainz Jr postaje novi član momčadi McLarena u sezoni 2019. te će na tom mjestu zamijeniti sunarodnjaka Fernanda Alonsa, objavila je ova britanska momčad u četvrtak. Sainz Jr (23), trenutačno član Renaulta, "potpisao je višegodišnji ugovor s momčadi McLarenu kojoj će zamijeniti Fernanda Alonsa" koji je u utorak objavio da se povlači iz Formule 1.

Podsjetimo, španjolski vozač formule 1 i bivši dvostruki svjetski prvak, 37-godišnji Fernando Alonso u utorak je objavio da mu je ovo posljednja sezona u karijeri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zamjena za legendu

“Nakon 17 prekrasnih godina u ovom divnom sportu vrijeme je za promjenu. Već prije nekoliko mjeseci sam čvrsto odlučio to napraviti. Još mi ostaje nekoliko utrka u ovoj sezoni i u njima ću nastupati predano i s više strasti nego ikada”, izjavio je Alonso.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Oduševljen je što ću voziti za McLaren od 2019. godine. To sam tražio neko vrijeme i uzbuđen sam zbog tog novog poglavlja u karijeri. U toj je momčadi bilo mnogo odličnih vozača, a jedan od njih je i Fernando. Ja ću nastaviti tradiciju Španjolaca u McLarenu", rekao je Sainz jr. koji je trenutačno 11. u prvenstvu Formule 1 sa 30 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo