EMOTIVNA UTAKMICA JUGA CO: / Prvak Hrvatske protiv Barcelonete za koju igraju dva poznata lica

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
7.12.2017.
13:02
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Trener Vaterpolskog kluba Jug Croatia osiguranje Vjekoslav Kobešćak izjavio je u četvrtak, najavljujući utakmicu 4. kola LEN Lige prvaka koju će Jug u subotu igrati u Gružu protiv Barcelonete, kako utakmica nosi dodatnu emotivnu težinu s obzirom da u redovima prvaka Španjolske igraju da bivša 'jugaša' Felipe Perrone i Josip Vrlić .

NOVO PRIZNANJE HRVATSKOJ VATERPOLO REPREZENTACIJI: Barakude proglašene najboljom momčadi prošle godine

'Imamo ambiciju otići na Final 8'

"Utakmica će biti gledateljima lijepa, a nama teška. Naravno da i mi imamo ambiciju otići na Final 8 i učinit ćemo sve da pobijedimo. Svaki bod je bitan i ova nam utakmica puno znači, ali nije presudna, jer nas čeka još dosta važnih utakmica", kazao je Kobešćak i naglasio da je Barceloneta uz grčki Olympiakos favorit skupine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Barceloneta uvijek ima izvrstan taktički pristup utakmici i oni su uz Olympiakos momčad koja se taktički najviše prilagođava protivniku ne gubeći svoju igru", smatra Kobešćak, dodajući kako prvak Španjolske na svakoj poziciji ima adekvatnu zamjenu na klupi.

'Svaki put je utakmica bila izuzetno teška i to nas očekuje i u subotu'

"Što se tiče kvalitete igrača smo podjednaki. Širu klupu imaju Pro Recco, Szolnok te donekle Olympiakos, a onda dolazimo svi ostali, među njima Jug CO i Barceloneta", procijenio je Kobešćak i dodao da momčad za koju igra Perrone ne može igrati sporo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kapetan i vratar Juga CO Marko Bijač rekao je kako se dvije momčadi odlično poznaju, budući da su se često susretali u proteklim sezonama.

"Svaki put je utakmica bila izuzetno teška i to nas očekuje i u subotu. Ove su se godine dodatno pojačali Perroneom i Vrlićem i to dovoljno govori o njihovim ovosezonskim ambicijama. Mi ćemo učinit sve za dobar rezultat, ali neće nam biti nimalo lako", kazao je Bijač, koji procjenjuje kako će i u ovoj utakmici velika prijetnja biti španjolski reprezentativac Muñarriz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Krilni napadač Juga CO i naše reprezentacije Maro Joković istaknuo je da je recept za uspjeh pronaći odgovor na brzu i agresivnu igru, kojom Barceloneta često lomi protivnika. "Očekuje nas fizički naporna utakmica visokog ritma. Ako budemo pokretljivi te brzi u tranziciji imamo realne šanse za slavlje", mišljenja je Joković, koji očekuje zahtjevne duele protiv bivšeg suigrača Perronea.

"Garcia i ja se već nekoliko dana pripremamo za duel s Perroneom. Dobro ga poznajemo. Imamo zamisli kako ga čuvati te da ga pokušamo što više izdvojiti od ostatka ekipe. Njegova kvaliteta je neupitna pa će u svakom kontaktu koncentracija morati biti visoka. Perrone će znati iskoristiti svako malo opuštanje", rekao je Joković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo