DVA TJEDNA UOČI SPEKTAKLA: / Sandra Perković najavila poseban poklon Zagrepčanima

Image
Foto: AFP, JOHANNES EISELE
Image
Foto: AFP, JOHANNES EISELE

Zagreb će za točno dva tjedna, 6. rujna, po 66. put biti domaćin tradicionalnog Hanžekovićevog memorijala, atletskog mitinga iz serije IAAF World Challenge.

23.8.2016.
15:05
AFP, JOHANNES EISELE
VOYO logo

Ovog su utorka stadion Mladost na Savi, koji će biti domaćin središnjeg dijela priredbe, obišli zagrebački gradonačelnik Milan Bandić i direktorica mitinga Ivana Brkljačić, a priidružile su im se dvostruka olimpijska pobjednica u bacanju diska Sandra Perković i polufinalistica Igara u Riju na 100 metara prepoene Andrea Ivančević.

Ulaz slobodan

"Miting se i ove godine održava u dva dana. Na novom bacalištu pokraj gradskih fontana je 5. rujna u 18.30 sati bacanje kugle, dok je 6. rujna u 18 sati ostatak mitinga na Mladosti", rekla je Brkljačić, dodavši da je ulaz slobodan, a besplatne ulaznice za natjecanje na Savi moći će se podići od 3. rujna na prodajnom mjestu SRC Mladost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
Image
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Obilazak stadiona na Mladosti

Velike ambicije uoči nastupa u svome gradu ima Sandra Perković koja je prije nekoliko dana u Riju obranila olimpijsko zlato hicem od 69,21 m.

"Za svoj najdraži miting uvijek pripremam nešto posebno. Moj disk će sasvim sigurno daleko letjeti i 6. rujna. Ako gradonačelnik Bandić još uvijek čuva onaj bonus za hitac preko 70 metara, možda ćemo mu ga konačno uzeti", rekla je Sandra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Andrea po rekord

Dobrom nastupu na Mladost nada se i Ivančević koja je u Riju okončala nastup na 13. mjestu.

"Bila sam šest tjedana ozlijeđena, pa u Rio nisam došla u najboljoj formi. Drago mi je što čujem da je menadžer opet na Hanžeku složio jaku utrku na 100 prepone s finalisticama Olimpijskih igara jer osjećam da bih do kraja sezone mogla popraviti hrvatski rekord", rekla je Andrea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodajmo da je zbog senzacionalne olimpijske pobjednice u bacanju koplja Sare Kolak u program mitinga naknadno uvrštena i njezina disciplina, tako da će gledatelji 6. rujna moći pozdraviti i 21-godišnju Ludbrežanku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo