DVA STRAVIČNA PADA OBILJEŽILA ŽENSKU UTRKU, ČULI SU SE JEZIVI KRICI: / 'O, moj Bože, ne želim ovo gledati'

Image

Utrku su obilježili i teški padovi Norvežanke Kajsa Vickhoff Lie i Austrijanke Rosine Schneeberger, a obje skijašice su morale biti helikopterom prebačene u bolnicu

28.2.2021.
20:39
VOYO logo

Talijanska skijašica Federica Brignone pobjednica je superveleslaloma Svjetskog kupa u talijanskom Val di Fassu, dok naslov u ovoj disciplini pripao Švicarki Lari Gut.

Brignone je pobijedila s 59 stotinki boljim vremenom od Gut-Behramija, dok je treća bila također Švicarka Corinne Suter (+0.72). Za Brignone, ukupnu pobjednicu Svjetskog kupa lani, ovo je prva pobjeda ove sezone, a 16. u karijeri čime se izjednačila s dosad najboljom talijanskom Deborah Compagnoni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gut-Behrami ima nedostižna 202 boda prednosti ispred Brignonea uoči posljednjeg Super-G-a na finalu u Lenzerheideu. Za 29-godišnjakinju Švicarku to je treći mali kristalni globus u superveleslalomu, a u ukupnom poretku vodi s 150 bodova više od Slovakinje Petre Vlhove.

Strašni padovi

Utrku su obilježili i teški padovi Norvežanke Kajsa Vickhoff Lie i Austrijanke Rosine Schneeberger, a obje skijašice su morale biti helikopterom prebačene u bolnicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"O, moj Bože, ne želim ovo gledati", bila ja reakcija jednog od komentatora. Kako je izgledao pad Kajse Vickhoff Lie možete pogledati OVDJE, a kako je izgledao pad Rosine Schneeberger možete pogledati OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo