DRAMATIČAN MEČ PREPUN OBRATA: / Sandra Paović plasirala se u polufinale nakon teške borbe

Image
Foto: Hina

Hrvatska stolnotenisačica Sandra Paović plasirala se u polufinale paraolimpijskih igara u Rio de Janeiru nakon što je u dvoboju 2.

9.9.2016.
19:34
Hina
VOYO logo

S dvije pobjede u skupini Paović je osigurala prvo mjesto i ulazak među četiri najbolje.

'Bio je to jako neugodan meč'

Bio je to dramatičan meč prepun obrata. Prvi set je dobila Ukrajinka 11-8, a u drugom imala 6-0. Paović je uspjela okrenuti rezultat i dobiti set 12-10, a zatim idući 11-4 za vodstvo 2-1. U četvrtom setu je upala u krizu izgubivši ga 8-11, a kada je Ukrajinka u odlučujućem, petom setu povela 8-2 i 9-3 činilo se kako je sve izgubljeno. No, aktualna svjetska i europska prvakinja nije se predavala i velikim preokretom je privela meč kraju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bio je to jako neugodan meč. Antonina me iznenadila, odigrala je fantastično, prije svega je odigrala sjajno taktički," kazala je 33-godišnja Paović.

Image
Image

Sandra je 33-godišnju Ukrajinku nedavno glatko dobila u finalu europskog prvenstva. Ovoga puta gledali smo dramu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Redovito je pobijeđujem'

"Igrale smo desetak puta i redovito je pobijeđujem. U finalu EP-a sam lagano dobila. Ovoga puta je bilo daleko teže. Mislila sam da ću je 'probiti' sa spinovima, a kada to nije prošlo trebala sam biti mirna i strpljiva. Tijekom meča sam morala mijenjati taktiku i u jednom dijelu sam to uspjela. Izgledalo je fenomenalno i činilo se kako ću to brzo privesti kraju. No onda sam opet malo podivljala, navukla me na mrežu."

U petom, odlučujućem setu Paović gubila 2-8 i 3-9 no sve je izvukla.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kada sam igrala napeto nisam bila dobra, kada sam se opustila i prestala razmišljati o rezultatu bilo je sjajno. Teško je doći na POI i na najvažnijem turniru u četiri godine biti potpunio opušten," dodala je.

Sad je na redu pravi izazov

U tim trenucima nadu nije gubila niti njezin trenerica Nataša Skočilović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vjerujete mi, poznavajući Sandri niti jednog trenutka nisam pomislila da je susret izgubljen i da će se predati. Set traje do 11. Znala sam da će sve učiniti kako bi okrenula rezultat, ne zovem je bez veze 'Zvijer'," kazala je Skočilović.

Sada slijedi dan odmora, a potom je na rasporedu polufinale. Po svemu sudeći Paović će igrati protiv Ukrajinke Marine Litovčenko ili Njemice Steffi Grebe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sve ovisi o meni. No, Ukrajinka je daleko nezgodniji suparnik. Odlično se kreće, mlada je i goropadna, dok protiv Njemica nikada nisam imala problema," zaključila je Paović.

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo