IZABRAO SVOJ PUT

DOZNAJEMO: Jedan od najtalentiranijih hrvatskih igrača svoje generacije odlučio igrati za Srbiju

I formalno je podnio zahtjev za promjenom državljanstva, kao i onog sportskog

Jedan od najtalentiranijih vaterpolista svoje generacije, bivši juniorski hrvatski reprezentativac i nekad najbolji mlađi junior u Hrvatskoj, rođeni Riječanin Marko Radulović (19), odlučio je u budućnosti igrati za Srbiju, doznajemo iz pouzdanih i dobro obaviještenih izvora.

Podnio zahtjev za promjenom državljanstva

Radulović je i formalno podnio zahtjev za promjenom državljanstva, kao i onog sportskog. Inače, radi se o mladom vaterpolisti koji je iz Primorja otišao prvo u Vojvodinu, zatim je igrao za Šabac, da bi ljetos potpisao za Radnički iz Niša. Što se tiče njegove karijere u Primorju, on se u riječkom klubu nije baš najbolje snašao. “Iako je”, govori nam izvor, “razgovarao s nekim hrvatskim klubovima ipak se na kraju odlučio otići u Srbiju”.

Izvan sustava hrvatskog vaterpola

Posljednje dvije godine Marko Radulović je potpuno izvan sustava hrvatskog vaterpola. Ovo će biti treća godina kako nije u Hrvatskoj i o njemu nema nikakvih informacija u Savezu, odnosno kao da ga nema. Nije se odazivao niti hrvatskoj reprezentaciji, očito je odlučio ići nekim svojim putem. Za spomenuti kako je Radulović u sezoni 2018./2019. bio drugi strijelac Regionalne A2 lige. S nepunih 18 godina zabio je 38 golova.

Povratak na Net.hr