DAN POSLIJE DRUGOG OLIMPIJSKOG ZLATA: / Sandra Perković poslala zastrašujuću poruku suparnicama

Image
Foto: AFP, JEWEL SAMAD

Dan nakon što je osvojila zlatnu medalju na Olimpijskim igrama Sandra Perković je gostovala su u Hrvatskoj kući u Rio de Janeiru.

17.8.2016.
19:34
AFP, JEWEL SAMAD
VOYO logo

Sandra je u dramatičnom finalu obranila naslov u bacanju diska. Imala je jedan jedini ispravan hitac, ali tih 69,21 je bilo i više nego dovoljno za drugo olimpijsko zlato hrvatske rekorderke.

"Nakon Londona sam si zacrtala cilj, sad sam ga ostvarila i sretna sam zbog toga. Došla sam u Rio kao glavna favoritkinja za zlato, a nakon poteškoća u kvalifikacijama i finalu, sve je ipak završilo dobro. Trebaju se poklopiti sve stvari, kao što su se meni poklopile u trećem hicu", naglasila je 26-godišnja Perković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
SVI PUCAJU OD PONOSA: /

Poznati Hrvati čestitali Sandri Perković na zlatnoj medalji

Image
SVI PUCAJU OD PONOSA: /

Poznati Hrvati čestitali Sandri Perković na zlatnoj medalji

'Moji apetiti su veliki'

Uz dva olimpijska zlata, Sandra iza sebe ima i četiri naslova europske prvakinje, po jedno svjetsko zlato i srebro, te pet ukupnih pobjeda u Dijamantnoj ligi. Ambicije su joj, unatoč, tome i dalje velike.

Galerija

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kako dalje? To ćete morati pitati moga trenera. Moji su apetiti veliki, a na nama je da to zajedno realiziramo. Svako je zlato jednako teško osvojiti, i prvo i zadnje, ali ne mislim da mi je ovo zadnje. Meni motivacije ne nedostaje, moji su apetiti puno veći. Najljepše se osjećam kad radim ovo što volim, to me maksimalno ispunjava. Ne postoji ništa što će me otjerati s atletskoga stadiona još dugo, dugo godina", Sandrina je poruka koja se sasvim sigurno neće svidjeti njezinim suparnicama.

Njezin trener i partner Edis Elkasević priznao je da s tribine nije bilo lako gledati Sandrine muke u finalu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"S tribine je to izgledalo kao jedan 'hororac' koji je dobio Oscara, ali tek na samome kraju. Na sreću, sve se završilo super."

'Tek ulazi u prave godine za diskašicu'

Otkrio je Elkasević i što je rekao Sandri nakon dva neispravna hica u finalu kada je bila na rubu ispadanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Rekao sam joj da je to napravila i u Helsinkiju i u Amsterdamu, da joj to neće biti prvi put da ponovi sretan, treći hitac. Naravno, volio bih da toga nema, da sve riješimo u prvoj seriji, kao što to radimo u Dijamantnoj ligi, no ovdje je sve drugačije, veliki je pritisak. Treba reći da je druga bila Francuskinja koja ima 37 godina. Sandra ima tek 26, ona sad tek ulazi u prave godine za diskašicu. Mi još puno, puno godina možemo biti na vrhu, dva olimpijska ciklusa bez problema, samo se moramo čuvati. Zdravlje je najvažnije, a zdravlje osiguravaju dobri uvjeti."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo

Još iz rubrike