DAMIR MARTIN I ČETVERAC BEZ KORMILARA U FINALU: / U nedjelju je rasplet priče, nastupaju i Sinkovići

Image
Foto: PIXSELL

Damir Martin u samcu i četverac bez kormilara izborili plasman u finale

11.5.2019.
14:53
PIXSELL
VOYO logo

Hrvatski veslači u subotu su bili uspješni i ostvarili svoj cilj. Damir Martin u samcu i četverac bez kormilara u sastavu Tomislav Šain, Ivan Piton, Patrik Lončarić i Anton Lončarić izborili su plasman u finale na prvoj ovogodišnjoj regati veslačkog Svjetskog kupa, koji se vesla u bugarskom Plovdivu. Martin je do finala stigao pobjedom u svojoj polufinalnoj skupini, dok je četverac do finala stigao drugim mjestom u repesažu.

Image
RADONIĆ TREĆI U FINALNOJ UTRCI: /

Bravo Luka majstore, tako se to radi!

Image
RADONIĆ TREĆI U FINALNOJ UTRCI: /

Bravo Luka majstore, tako se to radi!

Srebrni s posljednjih Olimpijskih igara u Rio de Janeiru, Martin je bio uvjerljiv u svojoj polufinalnoj utrci te je kroz cilj prošao s vremenom od 6:54.22, odnosno 8,12 sekundi ispred drugog Bugarina Kristiana Vasileva i 12,63 sekunde ispred trećeg Azerbajdžanca Aleksandra Aleksandrova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najbrži rezultat polufinala ostvario je pobjednik drugog polufinala, Finac Robert Ven sa 6:53.57, a u nedjeljnom finalu još će nastupiti Bjelorus Pilip Pavukov i Belgijac Pierre De Loof. Finale samaca na programu je u nedjelju od 12 sati i 24 minute.

Novi hrvatski četverac bez kormilara u subotnjem je repesažu morao samo izbjeći posljednje peto mjesto kako bi izborio finale i u tome je suvereno uspio. Hrvatska je posada držala drugo mjesto tijekom gotovo cijele utrke i na cilj je stigla s vremenom 6:04.17, odnosno 2,76 sekundi iza pobjednika Rumunja, ali 14,83 sekunde ispred druge rumunjske posade koja je završila posljednja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Finale četveraca je u nedjelju u 11 sati i 12 minuta. Još u petak finale u Plovdivu izborili su braća Martin i Valent Sinković pobjedom u svojoj kvalifikacijskoj skupini. Oni će nastupiti u nedjelju u 9 sati i 48 minuta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo