TUŽNA POBJEDA

ČUDA NIJE BILO, SAMO LAŽI: Obitelj Schumacher dobila spor koji nije niti željela

Nažalost, sve je bila senzacionalistička izmišljotina njemačkog magazina Bunte. Zaključak je to koji se može donijeti nakon što je tamošnji Zemaljski sud donio presudu o kršenju osobnih prava što će spomenuti magazin morati platiti iznosom visine 50,000 eura na račun Michaela Schumachera.

BORBA SCHUMACHEROVE OBITELJI: Poznat dan konačne odluke zbog laži o stradalom Michaelu

Magazin Bunte otišao je najdalje u izmišljanju informacija o zdravstvenom stanju legendarnog vozača Formule 1. Schumacher, koji je teško stradao tijekom skijanja u prosincu 2013. i o čijem zdravstvenom stanju službenih informacija nema pa je i nemoguće reći kako napreduje njegov oporavak nakon višemjesečne kome, i danas je miljenik milijuna navijača koje žele točne i provjerene vijesti. Buntova o tome da se Michael može samostalno kretati upakirana pod naslov ‘I više od Božićnog čuda – Michael Schumacher ponovno može hodati’, nažalost, nije bila takva.

Bila je ona i razlog podizanja tužbe čiji je rasplet stigao u petak, a prema kojem je magazin dužan isplatiti spomenutu svotu i 65 posto iznosa sudskih troškova, javlja Der Spiegel na svojim internetskim stranicama.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr