BARCELONETA SVLADALA JUG: / Dubrovčani ostali treći u skupini, presudila je loša druga dionica

Image
Foto: PIXSELL

Do kraja natjecanja po skupinama ostala su još tri kola, u 11. kolu Jugaši su doživjeli poraz

31.3.2018.
16:10
PIXSELL
VOYO logo

Vaterpolisti Barcelonete pobijedili su u 11. kolu A skupine vaterpolske Lige prvaka Jug CO sa 8-6 (3-2, 1-2, 2-0, 2-2) i time praktički osigurali drugo mjesto u skupini dok su Dubrovčani ostali treći.

Loš početak utakmice

Nakon lošeg otvaranja utakmice i minusa od tri gola vaterpolisti Jug CO su kraja prve četvrtine pogotcima Hrvoja Benića i Lorena Fatovića došli na pogodak zaostatka. Početkom druge četvrtine Benić je izjednačio na 3-3, a Talijan u redovima Juga Vicenzo Renzuto dovodi Dubrovčane u vodtstvo od 4-3, a onda je hrvatski reprezentativac Josip Vrlić s igračem više postigao gol za Barcelonetu pa je na poluvremenu rezultat bio 4-4.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drugi dio utakmice Jugaši su odigrali znatno slabije, a muke su počele nakon što je vratar domaćih Lopez obranio peterac Fatoviću, nakon kojeg gosti čak 17 minuta i 17 sekundi ne uspijevaju postići pogodak pa domaći stvaraju prednost od četiri gola razlike (8-4) koju tri minute prije kraja Fatović smanjuje da bi u posljednjoj minuti Viktor Rašović postavio konačan rezultat.

Jug ostao treći s 19 bodova, Barceloneta druga

Po dva pogotka za Jug CO postigli su Fatović i Benić, a po jedan Renzuto i Rašović dok je Marko Bijač na golu imao 12 obrana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovim porazom Jug CO ostaje na 19 bodova, dok je Barcelona učvrstila drugu poziciju s 24 osvojena boda.

Do kraja natjecanja po skupinama ostala su još tri kola. Jugaši će ugostiti Waspo Hannover 18. travnja, potom gostuju kod Partizana 28. travnja, dok će u posljednjem kolu 9. svibnja ugostiti moskovski Dinamo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo