PERKOVIĆ NOMINIRANA ZA EUROPSKU ATLETIČARKU GODINE: / 'Sezona je bila pomalo nestvarno dobra'

Image
Foto: AFP, FABRICE COFFRINI
24.9.2016.
17:06
AFP, FABRICE COFFRINI
VOYO logo

EAA će službeno objaviti listu nominiranih tijekom subote, ali se već zna da su u konkurenciji za nagrade dvije hrvatske atletske heroine iz Rio de Janeira.

Sezona iz snova

Perković je imala sezonu iz snova koju je naša najbolja sportašica završila neporažena s četiri uzastopna naslova europske prvakinje u bacanju diska, obranom naslova olimpijske pobjednice te petom uzastopnom pobjedom u Dijamantnoj ligi bez ijednog poraza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Sara Kolak

'Sretna sam'

"Sretna sam što sam nominirana. Sezona je bila pomalo nestvarno dobra, najbolja u mojoj sportskoj karijeri. Olimpijska sam pobjednica, europska prvakinja i pobjednica Dijamantne lige bez poraza. To je nešto što sam oduvijek priželjkivala i nadala se da će se jednom ostvariti. I evo ove godine sve se poklopilo", kazala je Sandra u priopćenju koji je poslao HAS. Zlatna Sandra sve je pozvala da glasaju za nju putem društvenih mreža.

Perković još nema naslov najbolje atletičarke Europe u izboru EAA, dok je Blanka Vlašić izabrana 2007. i 2010. godine, no Sandra je 2010. dobila nagradu za najveću nadu, za što velike šanse ove godine ima Sara Kolak koja je oduševila na OI u Riju u bacanju koplja, iznenađujuće uzevši zlato.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo