REKORDERKA KAKVE NEMA: / Čudo Sandre Perković u Šangaju

Image
Foto: Pixsell, Igor Kralj

Olimpijska pobjednica, svjetska i europska prvakinja i najbolja bacačica diska današnjice Sandra Perković dominantno je slavila u Šangaju na drugom ovogodišnjem mitingu atletske Dijamantne lige.

14.5.2016.
13:02
Pixsell, Igor Kralj
VOYO logo

Bacila je hrvatska 25-godišnja atletičarka disk do 70,88 metara postavivši pritom osobni rekord sezone, rekord mitinga, rekord Dijamantne lige i najdulji hitac sezone. Bačen je u četvrtoj seriji. Dosad najdulji hitac sezone za Perković je bio onaj sa splitskog Parka mladeži u prvom nastupu u godini. Iznosio je 70,59 m. Današnjim bacanjem hrvatska rekorderka stigla je na 20 centimetara od svog najboljeg hica ikad.

Napokon zdrava

"Ova mi pobjeda puno znači, jer velika je stvar kada otvorite sezonu sa rekordom mitinga i vodećim rezultatom na svijetu. Nikada nisam bila u boljoj formi i malo sam ljutita na sebe što nisam još bolje bacila. No, možda mi to uspije na mitingu u Eugeneu (28. svibnja). Po prvi puta u zadnjih nekoliko godina sam sto posto zdrava, nema problema sa koljenom, gležnjem, ili leđima. Moram ostati zdrava da bih ostvarila san, osvojila zlato na OI u Riju", kazala je Perković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Deset osvojenih bodova Perković je dominantno strpala u džep, ostavivši na drugom mjestu Australku Dani Samuels čijih 67,77 iz posljednje, šeste serije predstavljaju osobni rekord sezone. Treće mjesto zauzela je Kubanka Denia Caballero sa 66,14 metara iz druge serije bacanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo

Još iz rubrike