POGLEDAJTE REAKCIJU SANDRE PERKOVIĆ NAKON BACANJA: / Pustila je glas i proslavila peti naslov

Image
Foto: AFP

Sandra Perković nije mogla suzdržati emocije nakon što je osvojila još jedan naslov

12.8.2018.
13:29
AFP
VOYO logo

Najbolja svjetska bacačica diska Sandra Perković (28) u subotu je na Europskom atletskom prvenstvu u Berlinu osvojila zlatnu medalju sa hicem od 67.62 metara, te je tako postala prva u povijesti, računajući i mušku i žensku konkurenciju, sa pet uzastopnih naslova europske prvakinje u istoj pojedinačnoj disciplini.

Tako je postala prva atletičarka u povijesti, računajući i mušku i žensku konkurenciju, s pet uzastopnih naslova europske prvakinje u istoj pojedinačnoj disciplini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pustila glas i opsovala u slavlju

"Čini mi se da sam sve naslove osvojila na isti, stresan način, s puno drame. Samo na Europskom prvenstvu u Zurichu prije četiri godine nije bilo drame. Mislim da će mi na sljedećem EP-u biti puno lakše, jer sam sada ušla u povijest. Za vrijeme finala mislila sam na svoju majku, koja se uvijek nervira kad me gleda na televiziji. Međutim, iznenadila me. Večeras je bila na stadionu u publici", izjavila je Sandra Perković nakon što je peti put postala europske prvakinja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za vrijeme finala mislila sam na svoju majku, koja se uvijek nervira kad me gleda na televiziji. No, ona me je iznenadila, i večeras je bila ovdje na stadionu u publici”, izjavila je Sandra Perković uz zahvalu svim navijačima koji su ju bodrili.

A kada je vidjela da je disk bacila dovoljno daleko za peti naslov europske prvakinje, ispustila je urlik oduševljenja i olakšanja: "Pa tako je, jebem ti mater u kurac!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo