HRVATSKA OLIMPIJSKA POBJEDNICA SARA KOLAK: / 'Slijedi oproštaj od koplja, tko zna do kada'

Image
Foto: AFP

'Ovo je jedino rješenje jer je situacija mnogo kompliciranija nego što smo mislili'

26.1.2018.
14:02
AFP
VOYO logo

Olimpijska pobjednica Sara Kolak otputovat će u ponedjeljak u Rochester gdje dan potom ima zakazan pregled u klinici Mayo. Razlog puta su pretrage koje će izvesti stručnjak za ozljede lakta i ramena dr. Shawn O'Driscoll koji će ustvrditi je li Sari potrebna operacija lakta. Parcijalna ruptura tetive mišića lakta problem je s kojim se Kolak dulje vrijeme bori, a bude li riješen operacijom mogla bi propustiti propustiti predstojeću natjecateljsku sezonu, odnosno Europsko prvenstvo u Berlinu, javlja Novi list.

Spremna na sve

"Spremna sam na sve, samo da dugoročno riješim problem jer ovo više nema smisla. Jednostavno, odlazak u SAD jedino je što mi sada preostaje. Tako da se ničega ne bojim. Čak niti operacije. Drago mi je što imam priliku otići vrsnom stručnjaku poput O'Driscolla i što ću to napokon riješiti. Probali smo sve moguće, razne terapije, ali, nažalost, ovo je jedino rješenje jer je situacija puno kompliciranija nego što smo mislili. Tako da u subotu slijedi oproštaj od koplja, tko zna do kada", kazala je Kolak i dodala:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Termin je zakazan pa ćemo vidjeti. Doktor O'Driscoll će mi sve reći pa ćemo tada biti pametniji, dobit ću i program rehabilitacije pa po povratku odmah krećemo s radom. Tako da ću raditi sve što ću moći s ortozom na ruci, voziti bicikl, raditi vježbe za noge i na svemu onome gdje sam slabija."

Vratit će se jača

Od operacije ne strahuje, dapače, iz njezinih izjava čitljivo je i da se veseli onome što bi konačno moglo riješiti njezin problem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Operacija neće biti kraj svijeta, nema smisla trpjeti bol i nešto forsirati, već na ovu situaciju gledati pozitivno. Ovu ozljedu vučem već dosta vremena, neka se samo to riješi da mogu normalno trenirati. Već sam bila u takvoj situaciji i vratila sam se gladna natjecanja i jača nego ikada pa ne vidim razloga zašto to ne bih ponovila", zaključila je Sara Kolak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo