AMERIKANCI SE SMIJU SRBINU: / On je najgori na svijetu!

Srpska hokejaška reprezentacija nastupila je na SP-u Divizije IIA u Reykjaviku, a jedan potez s Islanda obišao je svijet. 'Proslavio' se kapetan reprezentacije naših susjeda - Marko Milovanović.

23.4.2015.
18:18
VOYO logo

Nakon što je utakmica protiv Španjolske i nakon 65 minuta igre bila bez pobjednika (3:3), krenulo se u raspucavanje kaznenih udaraca. Milovanović je bio jedan od srpskih pucača, ali se poprilično izblamirao.

Uzeo je pločicu na centru i krenuo prema španjolskom golu, ali već nakon jednog metra je potpuno izgubio ravnotežu na ledu i pao. Pločica mu je pobjegla, a španjolski vratar Ignacio Garcia je otklizao sa svog gola i do pločice došao prije srpskog napadača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bila je to nesvakidašnja scena koja je nasmijala islandskog komentatora, ali i zabavila brojne svjetske medije. Tako je 26-godišnji Milovanović dobio i prostor na Yahoo-u, TSN-u, CBS-u, USA Todayju...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Najgori penal svih vremena, najgori izvođač penala svih vremena...", grubo su ga pokopali Amerikanci. Greška se dogodi i boljim igračima od njega. No, da ne bude sve tako nespretno, za kraj vam donosimo potez Bena O'Connora. Britanac je na SP-u Divizije IB pokazao svima kako se zabija kazneni udarac. Uživajte.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo