OSJEČANI PROZIVAJU IZBORNIKA: / 'Ne slažem se s njim i ne znam kako je to moguće'

Image
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL

Nitko iz Osijeka nije dobio poziv od Zlatka Dalića za Peru i Meksiko.

9.3.2018.
15:17
Miranda Cikotic/PIXSELL
VOYO logo

Nogometaše Osijeka u nedjelju očekuje slavonski derbi. Zoran Zekić i njegova momčad gostuju kod Cibalije u Vinkovcima. Povodom toga obratio se on novinarima gdje je među ostalim komentirao činjenicu da Zlatko Dalić nikoga od njegovih igrača nije pozvao u reprezentaciju. No, prije toga malo se našalio.

"Puno bi trenera iz Hrvatske, siguran sam, moglo raditi u poznatim i priznatim europskim klubovima, ali nisam baš siguran da bi kolege koje vode takve momčadi mogle raditi u hrvatskim uvjetima… Nadam se da će ipak teren u Vinkovcimam biti u donekle zadovoljavajućem stanju i da će derbi biti bećarski, a da ćemo mi biti bećari na kraju. Cibalia je imala barem tu jednu utakmicu, koju su odigrali u Puli, pa su osjetili travnjak, a mi evo tek ovoga petka počinjemo trenirati na travi, nakon više od dva tjedna. Ono što smo radili u dvorani i na terenu s umjetnom travom je samo popunjavanje rupa, a dvadeset dana bez pravog treninga i utakmice sigurno nije ono što smo željeli. No, imamo još vremena do nedjelje za prilagodbu i nadam se da ćemo biti pravi", kazao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što se tiče činjenice da nitko iz Osijeka nije dobio poziv od Zlatka Dalića za Peru i Meksiko rekao je sljedeće:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Izbornik radi posao onako kako misli da je najbolje i cijenim svaku njegovu odluku, no slažem se i sa stavom našeg kluba jer mislim da kod nas zaista postoje igrači koji su zavrijedili malo više njegove pozornosti. Teško mi je prihvatiti činjenicu da među 29 pozvanih nema niti jednoga iz Osijeka, da recimo Barišić nije pozvan jer ga neko vrijeme nije bilo u momčadi zbog ozljede, a pozvani su neki drugi na njegovoj poziciji koji iza sebe imaju samo jednu odigranu utakmicu. Imamo dva mjeseca ispred sebe da nam se igrači pokažu u pravome izdanju i ne sumnjam da će onda i izbornik posegnuti za nekima od njih, razmišljajući koga povesti na SP u Rusiju".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo