ORŠIĆEVA IZJAVA ODJEKNULA MANCHESTEROM: / 'Naravno da vjerujemo u čuda, nisu oni s drugog planeta'

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Pred hrvatskim prvakom najveći je izazov ove sezone

30.9.2019.
13:34
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Dan prije utakmice Dinama i Manchester Cityja jedan od najboljih igrača Modrih ove sezone MislavOršić poslao je jasnu poruku engleskom prvaku.

"Da ne vjerujemo u čuda ne bi niti putovali u Englesku", poručio je Oršić putem Daily Stara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svjesni smo njihove snage, ali vjerujemo u naše sposobnosti. Znamo da moramo odigrati najbolje do sada, a oni imati lošu večer pa onda i puno, puno sreće. Međutim, uvjereni smo da možemo ostvariti čudesan rezultat", kazao je Oršić.

Uživa gledajući City

"Svi koji vole nogomet uživaju u igri Manchester Cityja. Doveli su nogomet na jednu novu razinu i pitanje je vremena kada će osvojiti Ligu prvaka. Ali unatoč njihovoj kvaliteti nisu s drugog planeta. Uvjeren sam da im možemo pružiti otpor vrijedan Dinamovog dresa. Hoće li to biti dovoljno? Vidjet ćemo nakon 90 minuta", kazao je trostruki strijelac protiv Atalante.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Englezi su podsjetili na to njegovo veliko izdanje i nogometni put koji je prešao od Južne Koreje i Kine da bi stigao u Dinamo 2018.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Moj grad'

"Osjećam se ponosno. Ovo je moj klub i moj grad. Kao dječak s tribina sam gledao Luku Modrića i sanjao da sam na njegovom mjestu. Svatko ima svoj nogometni put. Mene je moj odveo do Azije, ali ne žalim niti trenutka zbog vremena provedenog u inozemstvu. Teško je usporediti Azijsku ligu prvaka s ovom. Ne može se to staviti u istu rečenicu", pojasnio je.

Za kraj je upitan postoje li šanse da poput Modrića zaigra u Premier ligi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Najbolji nogomet igra se u Engleskoj. Tko ne bi želio biti dio toga. Nikad ne znate što se može dogoditi sutra, ali bio bih ponosan kada bih tamo zaigrao jednog dana", završio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo