OREŠČANINU SE SMRAČILO PRED OČIMA KAD JE POGLEDAO UTAKMICU HAJDUKA: / 'Ispričavam se navijačima'

Image
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Bijeli u nedjelju gostuju u Kranjčevićevoj

12.4.2019.
12:43
Slavko Midzor/PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši Hajduka i Osijeka remizirali su bez pogodaka u utakmici prošlog kola hrvatskog prvenstva. Derbi na Poljudu protekao je u nervoznoj i vrlo rastrganoj igri, praktički bez izrazitih šansi uz kišnu kulisu.

Hajduk je imao dominaciju na travnjaku, ne i izrazite šanse iz kojih bi promijenio rezultat u svoju korist. Također, Osijek, premda orijentiran na obranu, i sam je mogao do tri boda, no i šanse gostujuće momčadi ostale su bez realizacije. Uoči susreta s Lokomotivom trener Bijelih Siniša Oreščanin još se jednom osvrnuo na prošlu utakmicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Loše izdanje

"Ovaj cijeli tjedan smo kroz razgovore i trening probali rješavati probleme koji su se pojavili u zadnje dvije utakmice. Nismo stavljali kontekst velike problematike. To je proces u kojem ekipa stvara igru i gdje se sve objedinjuje. Naravno da dođe period gdje bude zakrčenja. Kroz trening i analize smo se pokušali resetirati. Nakon što smo pogledali utakmicu s Osijekom htio bih se i ispričati navijačima jer je to bilo dosta loše, pogotovo drugo poluvrijeme", poručio je Oreščanin na konferenciji za novinare.

Što je još rekao pogledajte na snimci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo