OPROŠTAJNA TURNEJA U VELIKOM STILU: / "Djedica" Kobe ponovno odlučio pobjednika

Image

"Djedica" Kobe Bryant, legendarni košarkaš Lakersa koji igra svoju oproštajnu sezonu u NBA ligi, još jednom je odlučio pobjednika. S "krive strane" parketa našli su se New Orleans Pelicansi.

5.2.2016.
8:48
VOYO logo

Lakersi su slavili 99:96, a Bryant koji će ove godine proslaviti 38. rođendan, postigao je odlučujuću tricu u posljednjoj minuti, kojom je njegova momčad otišla na 98:92.

Druga uzastopna pobjeda Lakersa

Treći najbolji strijelac NBA lige svih vremena, utakmicu u Louisiani je okončao s 27 poena i 12 skokova, a Lakersi su došli do druge uzastopne pobjede, što im se ove sezone nije događalo baš često. Trenutačno su na omjeru 11-41.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pomalo sam se osjećao kao da istjerujem demone. Želio sam u povratku na ovaj parket odigrati dobru utakmicu. Radio sam prošlog ljeta kao luđak. Frustrirajuće je kad ne vidiš rezultate tog rada. Mislio sam da se to možda događa kad ostariš, koliko god se trudio - ne pomaže. No, nisam pomislio odustati. I da se ovakva utakmica nikad nije dogodila, opet bih se na kraju sezone mogao pogledati u ogledalu i biti zadovoljan onim što vidim", rekao je Bryant koji se prošle sezone ozlijedio upravo na gostovanju u New Orleansu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Protiv Minnesote 38, sad 27

Bryant je u prošloj utakmici također povukao Lakerse do pobjede, ubacivši 38 poena protiv Minnesote i prekinuvš niz od deset poraza. Tjedan dana uoči All-Star vikenda Kobe, koji je dobio najviše glasova navijača, dokazuje da je u sjajnoj formi. I u Smoothie King Centru bio je glavna zvijezda, gledatelji su ga opsjedali tražeći selfije i autograme.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navijač se zove Kobe

"Čak sam upoznao dečka koji se zove Kobe. Toliko sam star", našalio se legendarni igrač Lakersa.

Kod Pelicansa, Anthony Davis imao je učinak od 39 poena i 11 skokova, ali je u ključnim trenucima promašio lagano zakucavanje, nakon čega je nakratko navukao dres preko glave.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lowry 30, De Rozan 29

Kyle Lowry je ubacio 30 koševa (trice 7/10) i podijelio osam asistencija, ali je za pobjedu Toronta u Portlandu 110-103 najveće zasluge pripisao suigraču DeMaru DeRozanu koji je ubacio 29 poena. Raptorsi su tako prekinuli niz Trail Blazersa od pet pobjeda. Damian Lillard je predvodio domaću momčad s 27 koševa i 11 asistencija, dok je C. J. McCollum ubacio 21 poen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Houston Rocketsi su na gostovanju u Phoenixu slavili sa 111-105, a dokazali su da mogu pobjeđivati i kad James Harden pogodi samo četiri od 19 lopti upućenih prema košu. Najveće zasluge za pobjedu gostiju idu Coreyju Breweru (24 koša, trice 3/5) i Trevoru Arizi (22 koša). Harden je završio dvoboj sa 17 poena, a Dwight Howard ugrabio 16 skokova uz pet koševa. Houston je iz 24 izgubljene lopte Sunsa postigao 38 koševa. Strijelce Phoenixa je s 22 koša predvodio Archie Goodwin, a Alex Len je uz 12 poena imao 18 skokova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Detroit jedini slavio kod kuće

Jedinu domaću pobjedu u noći s četvrtka na petak ostvario je Detroit koji je u svojoj dvorani svladao New York sa 111:105. Šestoricu strijelaca Pistonsa s dvoznamenkastim učinkom predvodili su Stanley Johnson s 22 koša i devet skokova, Reggie Jackson s 21 poenom i Andre Drummond sa 17 koševa i 13 skokova. Sjajnu utakmicu za Knickse odigrao je Raul Lopez koji je imao 26 poena i 16 skokova, Arron Afflalo je ubacio 24 koša, ali je Carmelo Anthony pogodio samo četiri od 18 šuteva iz igre pa ipak završio dvoboj s 19 poena, 11 skokova i osam asistencija.

Rezultati:

Detroit Pistons - NY Knicks 111:105 Phoenix Suns - Houston Rockets 105:111 New Orleans Pelicans - LA Lakers 96:99 Portland Trailblazers - Toronto Raptors 103:111

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo