NEVIĐENI INCIDENT

OPĆI KAOS NA UTAKMICI U SRBIJI: Tukli se igrači, treneri, navijači, radio i pištolj

Nevjerojatna drama odvijala se na utakmici srpskih niželigaša Lomnice iz Despotovca i Omaldinskog iz Paraćina.

Kako javlja Mondo.rs u 90. minuti došlo je do prekida zbog fizičkog obračuna igrača dok je na travnjak utrčala i publika.

Predsjednik Lomnice Rade Jeremić rekao je da je u neredima sudjelovalo oko 40 osoba. Na kraju je lakše ozlijeđeno deset igrača te sudac Marko Temeljkovski.

“Ne znam što se događalo na terenu. U uredu sam štitio delegate i glavnog suca. Čuo sam da je drugi sudac dobio udarac. Igrač Omladinskog s brojem osam neprimjereno je gestikulirao nakon njihovog četvrtog gola. Na to je skočio naš trener, a za njim su krenuli i igrači. Redari su ih pokušali rastaviti. Među njima je bilo i publike. Nastala je opća gužva. Potom je navodno igrač s brojem osam stavio pištolj za pojas, ali to nisam vidio. Publika to tvrdi. On je zadobio ozljedu nosa za vrijeme utakmice, ali i ostali igrači, a ne u gužvi”, rekao je Jeremić.

Onemogućen bijeg

Prvi čovjek Omaldinskog Miloš Trandafilović pojasnio je pak da je do incidenta došlo kada su domaći igrači, članovi stručnog stožera i navijači, oko njih tridesetak, krenuli u fizički obračuna sa suparnicima.

“Nasrnuli su na nas kada smo poveli 4:1. Njihovo rukovodstvo i stručni stožer ponašali su se sramotno. Nezadovoljni rezultatom vrijeđali su naše igrače cijelo vrijeme. Vrhunac je bio poslije četvrtog gola. Ušli su u teren zajedno s publikom te su počeli tuči naše igrače. Četvorica su zadobili lakše tjelesne ozljede. Za cijelo vrijeme nereda nismo mogli pobjeći jer je su vrata bila zaključana. Bilo nam je onemogućeno da pobjegnemo i krenemo za Despotovac kako bi nam se ukazala pomoć”, rekao je Trandafilović.

Povjerenik natjecanja Moma Radunović istaknuo je da je došlo do težeg prekršaja Zakona o sportu. Nogometaši Lomnice su poslije prekida utakmice poručili kao žele izaći iz lige ‘jer ne mogu trpjeti da ih se stalno vrijeđa’.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr