OLIĆU SE NE PIŠE DOBRO: / Čačić poslao poruku legendarnom Vatrenom i ostalima

Image
Foto: PIXSELL, Jurica Galoić

Hrvatska nogometna reprezentacija odradila je u srijedu ujutro još jedan trening zagrijavanja za prijateljsku utakmicu s Rusijom. Kako javlja Goal reprezentacija se kompletirara.

11.11.2015.
13:19
PIXSELL, Jurica Galoić
VOYO logo

"Ćorluka ima problema. Vidjet ćemo hoćemo li ga vratiti u Moskvu ranije. Nakon ultrazvuka ćemo sve znati. Vrsaljko, Kalinić i Perišić imaju manjih problema, ali bi trebali zaigrati u Rusiji. Ako Ćorluka ne bude spreman neću nikoga zvati. Imali bi tri stopera što nam je dovoljno za Rusiju", izjavio je Čačić na konferenciji za novinare.

Image
VATRENI NA OKUPU: /

'Ovu utakmicu treba staviti u kontekst početka priprema za EURO'

Image
VATRENI NA OKUPU: /

'Ovu utakmicu treba staviti u kontekst početka priprema za EURO'

Olić upitan za Euro

Izbornik je rekao i to da će se Mateo Kovačić za dva dana priključiti mladoj reprezentaciji kako bi im pomogao u kvalifikacijskoj utakmici sa Španjolskom. Osvrnuo se Čačić i na IvicuOlića, koji ima malu minutažu u HSV-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U Francusku ne mislim voditi igrače koji su zaslužni za plasman, nego one koji tamo mogu igrati. Oni koji na proljeće ne budu igrali dovoljno teško da će moći računati na odlazak na Euro", dodao je izbornik. Progovorio je i o šansama mlađih igrača, poput MarijaPašalića i AlenaHalilovića, za ulazak u A reprezentaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Oni nam se ozbiljno nameću. No, ovog trenutka je važno da U-21 reprezetacija napravi dobar rezultat u kvalifikacijama. Zbog toga smo im dali Kovačića i Pjacu. Pašalić zaslužuje pozornost. Njegove igre potvrđuju talent", rekao je Čačić. Za kraj je prokomentirao atmosferu, koja se čini puno opuštenijom nego ranije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Igračima je veliki teret pao s leđa nakon plasmana na Euro. Svi su sretni i zadovoljni time", poručio je izbornik pa je još jednom ponovio da će na Euro putovati samo najspremniji bez obzira na godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo