A JOJ...

OK, OVO ZAISTA ZVUČI ZASTRAŠUJUĆE: Kamerunska zvijer uputila dosad najgoru prijetnju Stipi Miočiću. Neće mu biti svejedno

Ngannou je već jednom izgubio od Miočića, ali bilo je to prije nekoliko godina kada je bio znatno neiskusniji i lošiji borac

Američki borac hrvatskih korijena, Stipe Miočić, 27. ožujka ulazi u oktagon sa starim rivalom, Kameruncem Francisom Ngannouom. Meč će se održati na UFC 260 priredbi, a Stipe će imati prilike braniti pojas teške kategorije po peti put u karijeri.

Ngannou je već jednom izgubio od Miočića, ali bilo je to prije nekoliko godina kada je bio znatno neiskusniji i lošiji borac. Danas je Ngannou na glasu kao najopasniji teškaš svijeta i otprilike je dvostruko bolji nego što je bio u prvom meču.

UFC je povodom tog meča izbacio i atraktivan najavni video simbolična naziva “Dovoljan je samo jedan udarac”, a tim naslovom žele reći kako je kod obojice samo jedan udarac dostatan za nokaut.

‘Stipe će zaspati’

“Ngannou je nevjerojatan potencijal, ima strašne fizičke predispozicije. A Stipe je shvatio kako ga može pobijediti. Stipe je u prvoj borbi primio nekoliko razornih udaraca, ali odlučio je da je pojas njegov i da nigdje ne ide”, govori to u najavi poznati komentator Joe Rogan.

U videu se pojavljuju Daniel Cormier i brojni drugi borci te govore kako je baš Stipe najbolji teškaš svih vremena, a Miočić je poručio Ngannou da je on prvak i da to planira i ostati nakon ove borbe.

Ngannou je u najavio izrekao samo jednu rečenicu i ona je već sama po sebi vrlo jeziva: “Stipe će zaspati, ja ću postati prvak”.

Povratak na Net.hr