U RIJU PADA REKORD: / Ugledna agencija predviđa Hrvatskoj berbu medalja, a evo kome se sve smiješi zlato!

Image
Foto: AFP, JOHANNES EISELE

Prema posljednjem predviđanju agencije za sportsku statistiku Gracenote, nekadašnje Infostrade, Hrvatska će na predstojećim Olimpijsiim igrama u Rio de Janeiru osvojiti rekordnih osam medalja.

1.8.2016.
15:06
AFP, JOHANNES EISELE
VOYO logo

Gracenote svoje prognoze temelji na rezultatima s velikih natjecanja posljednjih godina, a koliko su analize bile točne i je li ova agencija koga precijenila ili podcijenila, saznat ćemo vrlo brzo. U svakom slučaju, Hrvatska bi prema ovoj prognozi trebala osvojiti tri zlata, isto toliko srebrnih odličja i dvije bronce.

Konačno i jedriličari?

Zlatom bi se trebala okititi atletičarka Sandra Perković u bacanju diska, streljačica Snježana Pejčić u disciplini malokalibarska puška 50 metara trostav, te veslačka braća Martin i Valent Sinković u dvojcu na pariće. Za dvije srebrne medalje zaslužni bi trebali biti jedriličari i to Šime Fantela i Igor Marenić u klasi 470, te Ivan Kljaković Gašpić u klasi Finn. Drugo mjesto u Rio će, prema Gracenoteu, osvojiti i naši vaterpolisti koji su prije četiri godine u Londonu bili zlatni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Boksaču Filipu Hrgoviću spomenuta agencija predviđa brončanu medalju u superteškoj kategoriji, a treći bi, kao i prije četiri godine, trebali biti i hrvatski rukometaši.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ostvari li se prognoza Gracenotea, Igre u Riju bit će najsupješnije za Hrvatsku. Dosadašnji rekord drže prošle Igre u Londonu na kojima su naši sportaši osvojili šest medalja: tri zlata, srebro i dvije bronce.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo