'NA ZAGRIJAVANJU BRILJIRAO, ALI…': / Hrvatski motkaš bez finala Igara

Image

Hrvatski rekorder u skoku motkom Osječanin Ivan Horvat nije uspio proći kvalifikacije za nastup u finalu ove discipline na Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru.

14.8.2016.
8:52
VOYO logo

Najbolji ovosezonski skok Horvata bio je preko letvice na visini 5,63 metara, doduše u dvorani, a kvalifikacijska norma u Rio de Janeiru bila je postavljena na 5,75 m što je visina iznad njegovog državnog rekorda (5,70 m). Zapeo je jedini Hrvat u ovoj disciplini već na 5,45 m, premda se vidjelo u svim trima pokušajima da 'ima' tu visinu i preskok, no nije uspio uskladiti sve segmente skoka.

"Nije se dogodilo ono što sam htio, danas nije bio moj dan", zaključio je Horvat koji je s preskočenih 5,30 metara osvojio 27. mjesto među 29 natjecatelja koji su se nadmetali u kvalifikacijama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Na zagrijavanju sam briljirao, ali sam onda ostao bez svježine u natjecanju. Da se bar okrenulo", kazao je u razgovoru za HRT 22-godišnjak kojem bi visina osobnog rekorda bila dovoljna za finale u koji se ulazilo s preskočenih 5,60 m.

"Nezadovoljan sam, ali sam puno naučio. Sad već počinjem gledati prema Tokiju. U sljedeće četiri godine puno ću uložiti u sebe", najavio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo

Još iz rubrike