OGROMNO PRIZNANJE: / Luka Modrić dobio najveću počast u karijeri!

Image

Luka Modrić izabran je u momčad godine za 2015. po izbori FIFA-e! Velika je to čast za Realovog veznjaka i hrvatskog reprezentativca, dosad najveće priznanje u karijeri 30-godišnjeg Modrića.

11.1.2016.
18:47
VOYO logo

Iako je zbog ozljede propustio dobar dio prošle sezone, a mnogi su upravo taj detalj označili kao najvažnijim u činjenici da je Real ostao bez domaćih trofeja, a u Ligi prvaka nije uspio doći do finala. Modrićev izbor je veliko, veliko iznenađenje, jer u Fifinom izboru nije ušao među 23 igrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, kako pravila nalažu, Zlatnu loptu biraju izbornici i kapetani reprezentacija, te odabrani novinari, a momčad godine 26.478 profesionalnih nogometaša iz cijeloga svijeta! Zato je Lukino priznanje još slađa nagrada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rakitić ni u drugoj momčadi

Ivan Rakitić je u poretku za Zlatnu loptu ušao na listi 23 igrača, ali za Barceloninog veznjaka i hrvatskog reprezentativca nije se našlo mjesta ni u drugoj momčadi FIFA-e. Rakitić je s Barcelonom u 2015. osvojio čak pet trofeja, a bio je standardan u prvih 11 katalonskog diva.

Barcelona je, podsjetimo osvojila Ligu prvaka, španjolsku Primeru i Kup kralja, da bi u novoj sezoni riznicu popunila s europskim Superkupom i svjetskim klupskim prvenstvom,

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Momčad godine u izboru FIFA-e:

Neuer; Dani Alves, Silva, Ramos, Marcelo; Iniesta, Modrić, Pogba; Messi, Ronaldo, Neymar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugoj FIFA-inoj momčadi su: De Gea; Lahm, Pique, Alaba, Alba; Kroos, Yaya Toure, Hazard; Suarez, Lewandowski, Ibrahimović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo