MEGATRANSFER

OGROMNO POJAČANJE NA MILIMETAR DO DINAMA: Modri poslali višemilijunsku ponudu za bivšeg igrača Kloppovog Liverpoola

Sve će se znati jako brzo jer prijelazni rok u Hrvatskoj traje do sljedećeg ponedjeljka

U Dinamo bi do kraja prijelaznog roka moglo stići veliko pojačanje – portugalski krilni napadač iz Sportinga Rafael Camacho.

MODRI RADE NA TRANSFERU ZA PAMĆENJE, ŽELE BIVŠEG NAPADAČA KLOPPOVOG LIVERPOOLA? On bi Mamiću riješio veliki problem

Radi se o 20-godišnjem nogometašu koji je stigao u Sporting prošle godine iz Liverpoola za pet milijuna eura, a ove sezone nije u planovima trenera lisabonskog kluba Rubena Amorima.

BOMBASTIČNA PRESICA NA MAKSIMIRU: ‘Istina je, kontaktirali smo Hajduk oko njihovog igrača. Razmišljali smo i o Haliloviću’

Želi doći

Portugalski list A Bola u petak je objavio da je Dinamo već Sportingu poslao ponudu za Camachovu posudbu te da se ona razmatra.

Spotske novosti u subotu su objavile da posao ide u dobrom smjeru, da Camacho želi doći u Dinamo i da se Sporting načelno slaže, ali da još nije sve gotovo.

Tri milijuna

Modri Camacha žele dovesti na posudbu s pravom otkupa.

Svota koju bi modri platili Sportingu za Camacha kretala bi se između dva i pol milijuna i tri milijuna eura plus postotak od transfera.

Rafael CamachoFoto: Gerardo Santos / Global Imagens/Profimedia

Sada se čeka odgovor Sportinga, no  svakom slučaju sve će se znati jako brzo jer prijelazni rok u Hrvatskoj traje do sljedećeg ponedjeljka.

Camacho je za Liverpool igrao od 2016. godine i za mladu momčad tog kluba nastupio je 70 puta, a za prvu ekipu pod vodstvom Jurgena Kloppa dvaput.


[PROMO] Najbolje koeficijente i 100% bonusa na uplate do 1000 kuna potražite u kladionici Germania.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr