ODRŽAN ŽDRIJEB ZAVRŠNOG MASTERSA: / Čilić opet protiv Đokovića, Pavić i Mektić doznali suparnike

Image
Foto: AFP, FABRICE COFFRINI

Plasman u polufinale izborit će po dvojica prvoplasiranih iz svake skupine.

5.11.2018.
22:28
AFP, FABRICE COFFRINI
VOYO logo

Najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić na ovogodišnjem će završnom ATP "mastersu", koji će se igrati u Londonu od 11. do 18. studenoga igrati u skupini Guga Kuerten, a suparnici će mu biti prvi igrač svijeta Srbin NovakĐoković, Nijemac AlexanderZverev i Amerikanac JohnIsner, odlučeno je na ždrijebu u ponedjeljak..

Čilić je dodada protiv Đokovića igrao 18 puta i ima dvije pobjede uz 16 poraza, protiv Zvereva ima omjer pobjeda i poraza 1-5, a protiv Isnera 7-3. U skupini Lleyton Hewitt igrat će Švicarac Roger Federer, Južnoafrikanac Kevin Anderson, Austrijanac Dominic Thiem i Japanac Kei Nishikori.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čilić je dosada tri puta sudjelovao na ATP "mastersu" i niti jednom nije uspio proći skupinu, ostvario je ukupno jednu pobjedu i osam poraza. Plasman u polufinale izborit će po dvojica prvoplasiranih iz svake skupine.

Pavić i Marach "izbjegli" Mektića i Peyu

Najbolji teniski par na svijetu u 2018. godini, Hrvat MatePavić i Austrijanac OliverMarach na ATP "mastersu" u Londonu, koji će se igrati od 11. do 18. studenoga u Londonu, igrat će u skupini Knowles/Nestor, dok će druga hrvatsko-austrijska kombinacija NikolaMektić i AlexanderPeya igrati u skupini Llodra/Santoro, odlučeno je na ždrijebu u ponedjeljak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz Pavića i Maracha u skupini Knowles/Nestor igrat će Poljak Lukasz Kubot i Brazilac Marcelo Melo, Amerikanci Mike Bryan i Jack Sock te Francuzi Pierre-Hugues Herbert i Nicolas Mahut, dok će Mektić i Peya za suparnike u skupini Llodra/Santoro imati Kolumbijce Juana Sebastiana Cabala i Roberta Faraha, Britanca Jamiea Murraya i Brazilca Brunu Soaresa te Južnoafrikanca Ravena Klaasena i Novozelanđanina Michaela Venusa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo