ZNA SE ŠTO ŽELI

ODRŽAN SASTANAK KOJI ĆE ODLUČITI MESSIJEVU BUDUĆNOST U BARCELONI: Leo ima jedan uvjet. Ako ga ispune, potpisat će novi ugovor

Messiju ugovor s Barcelonom istječe ovoga ljeta i ako ga na produži, postat će slobodan igrač te će moći besplatno otići u drugi klub

Ponajbolji svjetski igrač Lionel Messi (33) napravio je važan korak prema ostanku u Barceloni nakon ove sezone, javljaju španjolski mediji.

PALI SE CRVENI ALARM U BARCELONI: Europski velikan došao po Messija i ponudio mu ugovor koji neće moći odbiti

O Messijevoj budućnosti i sljedećem koraku u karijeri nagađalo se tijekom cijele ove sezone jer Argentincu ugovor s Barcom istječe ovo ljeto i već su se pojavile brojne glasine o tome kako bi Leo mogao uskoro otići u novi klub.

No, čini se da je došlo do preokreta.

Što Leo želi?

Španjolski TV3 objavio da je Messijev otac i agent Jorge u srijedu održao sastanak s klupskim predsjednikom Joanom Laportom na kojemu su razgovarali o budućnosti sjajnog Argentinca i pokušali postići dogovor o njegovom ostanku u Barci.

Lionel MessiFoto: Profimedia

Drugi španjolski list, Marca, piše da su Messijevi prioriteti oko novog ugovora sportske, a ne financijske prirode. On želi snažan projekt na terenu, koji će mu omogućiti borbu za trofeje, a ne samo ugovor koji bi mu donio veliki novac.

Povratak na Net.hr