ODLUČENO: / Hrvatska u skupini B, Duvnjak i društvo mogu odahnuti

Image
Foto: Dusko Marusic/PIXSELL

U nedjelju su odigrani posljednji susreti kvalifikacija za Europsko rukometno prvenstvo, koje se sljedeće godine igra u Poljskoj (od 15. do 31. siječnja).

15.6.2015.
14:10
Dusko Marusic/PIXSELL
VOYO logo

Bitno za istaknuti kako će Hrvatska biti nositelj skupine B, što znači da će prve utakmice igrati u Katowicama. Domaćin Poljska je prije samog ždrijeba mogao birati gdje će igrati te u svaku od ostale tri skupine mogao je smjestiti po jednu reprezentaciju. Na kraju je naša reprezentacija dobila skupinu B, Njemačka C, te jaka Danska D.

Sada se zna da Hrvatska u prvom krugu ne može igrati protiv nositelja Francuske, Danske, Španjolske, Poljske iz druge jakosne skupine, te Njemačke iz treće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Unatoč tome, Hrvatska može dobiti paklenu skupinu sa Švedskom, Srbijom i Rusijom. Nadamo se da se božica Fortuna neće tako zločesto poigrati s našim rukometašima, koji će u Poljskoj htjeti isprati gorak okus poraza sa SP-a u Kataru, na kojem je Hrvatska podbacila osvojivši šesto mjesto.

Ždrijeb je u petak u 14.30 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

1. jakosna skupina: Hrvatska, Francuska, Danska, Španjolska2. jakosna skupina: Poljska, Island, Mađarska, Švedska,3. jakosna skupina: Rusija, Njemačka, Makedonija, Bjelorusija4. jakosna skupina: Srbija, Norveška, Slovenija, Crna Gora

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo