ODLIČNE VIJESTI ZA HRVATSKI TAEKWONDO: / Glasnović odlučila nastupati pod hrvatskom zastavom

Image
Foto: AFP

Odlučila se učlaniti u taekwondo klub Marjan iz Splita u kojem će biti predstavljena u četvrtak

31.1.2018.
14:04
AFP
VOYO logo

Nikita Glasnović je hrvatska taekwondoašica koja je donedavno skupljala medalje na brojnim europskim i svjetskim smortrama pod zastavom Švedske. No izgleda kako se predomislila te će ubuduće nastupati pod hrvatskim državljanstvom, prenosi HRT.

Na europskom prvenstvu u Bakuu 2014. bila je brončana, na europskom 2016.u Montreuxu je napredovala do srebrne medalje, dok je na posljednjem svjetskom prvenstvu 2017. U Mujuu je osvojila brončano odličje. Natječe se u rangu do 57 kilograma. Na posljednjim Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru stigla je do polufinala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odlučila se učlaniti u taekwondo klub Marjan iz Splita u kojem će biti predstavljena u četvrtak. Ovo su sjajne vijesti za hrvatsku taekwondo reprezentaciju jer pred Nikitom je nekoliko natjecanja već ove godine - europsko seniorsko prvenstvo, četiri Grand Prix turnira, President cup i još nekoliko G1 i G2 turnira. Svi ovi turniri mogu joj dodatno učvrstiti treće mjesto na olimpijskoj rang-listi, koje bi joj jamčilo plasman u Tokio na olimpijske igre 2020. godine

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo