ODLIČNE VIJESTI ZA HRVATSKI TAEKWONDO: / Glasnović odlučila nastupati pod hrvatskom zastavom

Image
Foto: AFP

Odlučila se učlaniti u taekwondo klub Marjan iz Splita u kojem će biti predstavljena u četvrtak

31.1.2018.
14:04
AFP
VOYO logo

Nikita Glasnović je hrvatska taekwondoašica koja je donedavno skupljala medalje na brojnim europskim i svjetskim smortrama pod zastavom Švedske. No izgleda kako se predomislila te će ubuduće nastupati pod hrvatskim državljanstvom, prenosi HRT.

Na europskom prvenstvu u Bakuu 2014. bila je brončana, na europskom 2016.u Montreuxu je napredovala do srebrne medalje, dok je na posljednjem svjetskom prvenstvu 2017. U Mujuu je osvojila brončano odličje. Natječe se u rangu do 57 kilograma. Na posljednjim Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru stigla je do polufinala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odlučila se učlaniti u taekwondo klub Marjan iz Splita u kojem će biti predstavljena u četvrtak. Ovo su sjajne vijesti za hrvatsku taekwondo reprezentaciju jer pred Nikitom je nekoliko natjecanja već ove godine - europsko seniorsko prvenstvo, četiri Grand Prix turnira, President cup i još nekoliko G1 i G2 turnira. Svi ovi turniri mogu joj dodatno učvrstiti treće mjesto na olimpijskoj rang-listi, koje bi joj jamčilo plasman u Tokio na olimpijske igre 2020. godine

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo