ODISEJA HRVATSKOG VRATARA: / Ima ugovor s engleskim velikanom, sad ga traži trećeligaš

Image
Foto: PIXSELL, Marko Lukunic
Image
Foto: PIXSELL, Marko Lukunic

Hrvatski vratar Matej Delač pred potpisom je za 11. klub u karijeri. Iako ima još godinu dana ugovora s Chelseajem, izvjesno je da će ovog ljeta promijeniti klub.

30.7.2017.
14:33
PIXSELL, Marko Lukunic
VOYO logo

Danas 25-godišnji Delač nekad je bio velika nada hrvatskog nogometa. Mnogi su mislili da je pred njim velika karijera, kad je debitirao za zaprešićki Inter 2009. godine i oduševio stručnjake. Mateju Delaču trebala je godina dana da se nametne, a njegov talent je uočio i europski velikan Chelsea koji ga je doveo 2010. godine, ali i počeo slati na posudbe.

"Vječno na posudbi", pišu mediji o Delaču koji još nije zaigrao za Chelsea, osim u prijateljskim utakmicama. Nakon odlaska Johna Terryja, Delač je igrač s najduljim stažem u Chelesaju, što je

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Žele se vratiti u Championship

Tako je Delač igrao za Vitesse, Dynamo Češke Budejovice, Vitoriju Guimaraes, ponovno Inter, Vojvodinu, Sarajevo, Arles, a posljednju sezonu nastupao je za belgijski Mouscron.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Charlton ima velike ambicije vratiti se u Championship i Delača u tom klubu vide kao veliko pojačanje, ali problem za hrvatskog vratara moglo bi biti dobivanje radne dozvole.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo