ODIGRALI PRIJE KIŠE: / Wawrinka se zabavljao sa skupljačem loptica, Kuznjecova "štopala" poput Neymara

Image
29.5.2016.
18:00
VOYO logo

Ramos-Vinolas do ovogodišnjeg Roland Garrosa nijednom na Grand Slam turnirima nije otišao dalje od drugog kola, a sada je iskoristio priliku u dijelu ždrijeba u kojem je bio najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić. Španjolski tenisač je čak pet puta uspio slomiti snažan Raonićev servis te na kraju slaviti sa 6:2, 6:4, 6:4.

Kiša prekinula mečeve

Ramos-Vinolasa u četvrtfinalu čeka branitelj pariškog naslova Stan Wawrinka koji je sa 7:6 (5), 6:7 (7), 6:3, 6:2 nadigrao Srbina Viktora Troickog.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Švicarac je u trenucima dok se srpskom tenisaču ukazivala medicinska pomoć, izmjenjivao udarce sa skupljačem loptica kako bi ostao zagrijan u meču.

"Bilo mi je dosadno, razgovarao sam s dječakom uz teren i pitao ga zna li igrati tenis. Kad mi je potvrdno odgovorio, rekao sam mu 'idemo igrati!", ispričao je kasnije Wawrinka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prije kiše su i tenisačice uspjele završiti dva meča osmine finala. Poput Ramos-Vinolasa do svog premijernog četvrtfinala stigla je i Amerikanka Shelby Rogers, 108. tenisačica svijeta, koja je sa 6:3, 6:4 u osmini finala nadigrala Rumunjku Irinu Begu.

Amerikanka će u četvrtfinalu igrati protiv Španjolke Garbine Muguruze, prošlogodišnje finalistice Wimbledona. Muguruza je sa 6:3, 6:4 bila bolja od bivše pariške pobjednice, Ruskinje Svjetlane Kuznjecove, te se na taj način treću godinu zaredom probila do četvrtfinala u Roland Garrosu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ruska tenisačica u jednom je trenutku, dok joj se suparnica vraćala servis, sjajno nogom, u Neymarovom stilu, uštopala loptu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo