ODBAČENI REALOVAC ISPISAO POVIJEST: / Najbolji je svih vremena u Ligi prvaka

Image

Porto je očekivano nadigrao Maccabi (2:0) u 3. kolu Lige prvaka, ali rutinska pobjeda Portugalaca bila je sve samo ne obična za Ikera Casillasa.

21.10.2015.
10:01
VOYO logo

Odbačeni vratar Reala prvi put je u dresu Porta sačuvao svoju mrežu netaknutom. S Realom je to napravio ravno 50. puta, ali ovaj prvi put u novom klubu ima veliki značaj. Dosad je s Edvin van der Sarom zajedno držao rekord, s 50 utakmica bez primljenog gola, a od utorka navečer rekord pripada samo njemu. Doduše, kritičari će reći da su Casillasu za taj podvig trebale 153 utakmice, dok je Nizozemac odigrao samo 98 dvoboja u elitnom natjecanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako bilo, teško da će netko narednih godina dostići Španjolca, kojem su 34-godine i još bi mogao odraditi koju sezonu u Portu i poboljšati svoj saldo. Najbliži pratitelji su Victor Valdes i Petr Čech imaju po 45 utakmica bez primljenog gola, dok je Buffon stao na brojci 37. Valdesu su 33 godine, ali zadnjih mjeseci je višak u Manchester Unitedu i ne brani. Čech je kao i Casillas, 34-godišnjak, ali dosad je u Ligi prvaka branio samo jednu utakmicu za Arsenal, tako da legendarni Španjolac može mirno spavati. Rekord će još dugo biti njegov. I nitko ne može reći da ga nije zaslužio...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo