PRVI TRENING

ODBAČENI NAPADAČ OPET U MILOSTI: Kopić postrojio igrače i napravio prvi potez kao trener Hajduka

Nogometaši Hajduka su odradili prvi trening pod vodstvom novog trenera Željka Kopića.

Kako je objavljeno na službenoj stranici Hajduka Kopić je u ponedjeljak ujutro predstavljen na Poljudu, a popodne se upoznao sa svojom novom momčadi i poveo je na prvi trening na glavnom travnjaku poljudskog stadiona uz asistenciju svojih pomoćnika Zlatka Bašića i Tonija Golema, trenera vratara Tihomira Bulata i kondicijskog trenera Jakova Previšića.

CARRILLU JE DOSTA NEDISCIPLINE: Said izbačen iz momčadi i ne konkurira za utakmicu protiv Dinama!

Isto tako naveli su da je u kadar prve momčadi ponovno je priključen napadač Ahmed Said Said, dok je s reprezentativnog okupljanja stigao je i kapetan Zoran Nižić.

“Razgovarali smo o statusu svih igrača i donijeli zaključak da nam se na raspolaganje stave svi igrači, uključujući i Saida, pa ćemo nakon određenog vremena vidjeti kako će svaki od njih odgovarati na zadatke”, rekao je,niače,  Kopić tijekom predstavljanja.

Zbog reprezentativnih obveza s mladom reprezentacijom Hrvatske izostali su Toma Bašić i PetarBosančić kao i Ardian Ismajli koji bi u četvrtak trebao odraditi prvi trening pod vodstvom novog trenera Bijelih. Franck Ohandza će se momčadi priključiti sutra.

Službeni debi na klupi Bijelih Kopić će imati u nedjelju u 19 sati kada u sklopu 16. kola HT Prve lige hajdukovce čeka gostovanje u Puli protiv domaćina Istre 1961, stoji an stranici kluba.

Povratak na Net.hr