ODABRAO ZVONIMIR BOBAN: / Ovo su tri navijačke skupine koje konkuriraju za nagradu FIFA-e

Image
Foto: Screenshot/YouTube

FIFA je nedavno objavila kako pokreće nagradu "The Best" za najboljeg nogometaša, a na svoje će doći i fanovi nogometnih klubova jer krovna nogometna organizacija uvodi i "Nagradu navijača".

9.12.2016.
17:01
Screenshot/YouTube
VOYO logo

Komisija čiji su članovi Zvonimir Boban, Gabriel Batistuta, Marta i Vladimir Petković izabrala je tri navijačke skupine koje ulaze u konkurenciju za nagradu.

Najbolju navijačku skupinu i vi možete izabrati na službenoj stranici FIFA-e.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To su navijači nizozemskog kluba ADO Den Haag koji su donirali igračke dječjoj bolnici u Rotterdamua, bacajući s tribina De Kuipa poklone za male bolesnike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zajedničku nominaciju dobili su navijači dortmundske Borussije i Liverpoola, koji su u travnju ove godine, na utakmici Europske lige zajednički pjevali "You’ll Never Walk Alone", dan uoči 27. godišnjice tragedije na Hillsboroughu, kad je poginulo 96 navijača engleske momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nominirani su i navijači Islanda, koji su oduševili svijet svojim navijanjem na Euru, gdje je njihova reprezentacija, kao debitant, došla do četvrtfinala. Posebno je bio pamtljiv poklič islandskih navijača i kulisa koju su stvorili za vrijeme četvrtfinalne utakmice protiv domaćina Francuske. Taj se na Stade De Franceu okupilo čak 15 tisuća islandskih navijača, što čini osam posto populacije ove otočne države.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nagrada najboljim navijačima dodijelit će se na svečanosti u Zürichu 9. siječnja, kad će biti proglašeni nogometaš, momčad i trener godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo